OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. augusztus 19., péntek 09:00

Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár 2022. szeptember 1-5.Európa legnagyobb virágbemutatója: "Florális divat - a virágos [divat]bemutató".
    Tulln an der Donau, 2022. augusztus 19., péntek (APA/OTS) - A tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár a maga összesen 200 000 m2-es vásár- és kertterületével Ausztria kiemelt eseménye a 2022-es vásárévben. 450 kiállító mutat be mindent, ami a kerttel és a növényekkel kapcsolatos. A tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár különleges fénypontja Európa legnagyobb virágbemutatója, aminek az idei mottója: "Florális divat - a virágos [divat]bemutató". Ausztria legjobb kertészei és virágkötői mintegy 200 000 virágot varázsolnak virágtengerré az új Duna-csarnokban.

    

     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220819_001.jpg

Európa legnagyobb virágbemutatója: "Florális divat - a virágos [divat]bemutató".
Az idei "Florális divat - a virágos [divat]show" mottó alatt Ausztria legjobb virágkötői olyan kreatív virágkompozíciókkal fognak lelkesedést kiváltani, mint például: virág a kifutón, lebegő tüllszoknyák, a gumicsizmák kifutója, a Charleston ideje, romantikus menyasszonyi divat a lóversenyeken viselt royal ascot kalapokig. A "Florális virág [divat]show"-n a virágok művészi módon kerülnek bemutatásra, és a tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár különleges fénypontját jelentik. A vásári élményt lenyűgöző különleges bemutató teszi teljessé.

Az ősz a legjobb időszak az ültetéshez
Minden, ami a hobbikertészeket és a kertészeti szakembereket érdekelheti: kerttervezés, kerti szerszámok, kerti világítás, medencék, természetes medencék, magaságyások, agyag- és kerámiaáruk, virágcserepek, virágok, virághagymák, gyümölcs- és díszfák, növények és orchideák, zöldségek, bokrok, nyári és téli kertek, árnyékoló rendszerek, egészen a medencei, wellness- és kerti bútorokig.

A TULLNI NEMZETKÖZI KERTÉSZETI VÁSÁR - EURÓPA LEGNAGYOBB VIRÁGBEMUTATÓJÁVAL

Tények és adatok:
Nyitvatartási idő: 2022. szeptember 1-tól (csütörtök) 5-ig (hétfő)
naponta 9.00 és 18.00 óra között nyitva
További információk a következő honlapon érhetők el: www.messe-tulln.at

Kérdések esetén az alábbi címen kaphat tájékoztatást:
Messe Tulln GmbH
Barbara Nehyba, MSc
Messegelände 1
3430 Krems an der Donau
E-mail: messe@tulln.at

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.