OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 7., szerda 14:49

A Nexa3D additív gyártási megoldásokat mutat be a 2022. évi IMTS-en (1. rész)
    Ventura, Kalifornia állam, USA , 2022. szeptember 7., szerda (Business Wire/OTS) - A vállalat képet ad azokról az átmenőteljesítmény és a gazdasági feltételek terén elérhető előnyökről, melyeket asztali 3D-s nyomtatóktól kezdve az ipari létesítményekben használt 3D-s nyomtatókig a teljes termékskálát lefedő portfóliója kínál - "    Nagyságrendekkel nagyobb átmenőteljesítmény, nagyobb termelékenység és az additív polimergyártási piacon elérhető legalacsonyabb TCO-ja (Total Cost of Ownership [teljes életút költség]) - minderről részletes információk állnak rendelkezésre az Additive Manufacturing (Additív gyártás) pavilon 432504 számú standján - "    Átfogó, teljes körű fotopolimer és hőképlékeny additív gyártási nyomtatóportfólió és kifejezetten a kibővített additív gyártás céljára szolgáló új anyagok -    Valóélet-beli gyártási alkalmazások bemutatása: Applied Rapid Technologies / Obsidian Solutions, Wilson Sporting Goods, PepsiCo és további vállalatok

    Az ultragyors, professzionális, ipari 3D nyomtatók vezető gyártója, a Nexa3D (https://nexa3d.com/) szeptember 6-án bejelentette, hogy kiállítóként tervez részt venni a szeptember 12-e és 17-e közt Illinois államban, Chicagóban lezajló IMTS-en (International Manufacturing Technology Show [Nemzetközi gyártástechnológiai kiállítás]). Az IMTS-en első alkalommal részt vevő Nexa3D teljes - és gyorsan bővülő - additív gyártási portfólióját bemutatja Chicagóban.

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220906005132/en/

A standon bemutatásra kerülő, valóélet-beli használati esetek közt lesz az Applied Rapid Technologies-zel (ART https://artcorp.com/) folytatott együttműködés: a Nexa3D ismerteti azokat az előnyöket, amelyeket egy ipari 3D-s nyomtatókat tartalmazó eszközpark biztosít a hagyományos poliuretán öntést felváltó, igény szerinti gyártási tevékenységekhez. Az ultragyors, nagy teljesítményű gyantás 3D-s nyomtató lehetővé teszi az olyan vállalatok számára, mint amilyen az ART is, hogy költséghatékonyabb módon, a hagyományos gyártási módszerek által tipikusan igényelt idő töredéke alatt kiszolgálja ügyfelei igényeit. "Szolgáltatóként használjuk a Nexa3D gépeit (amelyekből már 8 online berendezés áll rendelkezésünkre), így rendkívül nagyra értékeljük azt a rugalmasságot, amelyet ez a géppark biztosít számunkra, mivel így bármikor fel tudjuk vállalni újabb projektek rendkívül szoros időhatárokon belüli végrehajtását is. Évekig gyors prototípusgyártásnak neveztük ezt, de mára igazi additív gyártássá nőtte ki magát" - magyarázta Bruce LeMaster, az Obsidian Solutions Csoport (Obsidian Solutions Group) Manufacturing (Gyártási) egységének alelnöke.

"A Nexa3D teljes termékciklusra kiterjedő ipari megoldásokat tartalmazó, gyorsan bővülő termékportfóliója demokratizálja az ipari szintű additív gyártási eszközökhöz, anyagokhoz és munkafolyamatokhoz való hozzáférést a kis és nagy felhasználók számára egyaránt. A végeláthatatlan ellátásilánc-beli hiányosságokkal küzdő kis és nagy gyártó cégek mára eljutottak oda, hogy készek legyenek feltérképezni a digitális gyártási megoldásokat, mi pedig készen állunk arra, hogy segítsük őket ebben" - jelentette ki Avi Reichental, a Nexa3D vezérigazgatója és társalapítója.

A Nexa3D teljes körű, validált munkafolyamatai, amelyek magukba foglalják a cég NexaX (https://nexa3d.com/software/) szoftverplatformját is, bővülő funkcionális polimer anyagkínálata és automatizált gyártás utáni folyamatai nagyságrendekkel nagyobb átmenőteljesítményt és rendkívül előnyös teljes életút költséget biztosítanak azoknak az üzleti vállalkozásoknak a számára, amelyek ellátásilánc-beli tevékenységüket közeli országokban vagy saját létesítményeik közelében tevékenykedő gazdasági szereplőknek szeretnék kiszervezni. A vállalat tervei szerint a kiállításon bemutatásra kerülnek a cég legújabb ipari nyomtatói, ideértve a zászlóshajónak számító NXE 400 (https://nexa3d.com/3d-printers/nxe400/) és NXE 200 (https://nexa3d.com/3d-printers/nxe200/) ultragyors 3D nyomtatókat, valamint az xCure (https://nexa3d.com/post-processing/) és az xClean (https://nexa3d.com/post-processing/) gyártás utáni eszközöket. A vállalat továbbá szeretné bemutatni a kiállításon több új funkcionális gyantáját is.

A Nexa3D tervei szerint a standon látható lesz a gyártási megoldások gyorsan bővülő portfóliójának részét képező, ultragyors XiP 3D-s nyomtató is egy termelőcella-konfigurációban, amelyhez különféle funkcionális anyagok használhatók, és amely ágazatvezető átmenőteljesítményt és költséghatékonyságot biztosít teljes mértékben lokális, rugalmas gyártást lehetővé tévő, nyílt forrású platformjának köszönhetően.

A vállalat tervei szerint az IMTS alkalmából kerül majd kereskedelmi forgalomba a korábban bejelentett QLS 820 (https://nexa3d.com/3d-printers/qls820/) elnevezésű, nagyteljesítményű, ipari szinterezési megoldás, valamint egy porfeldolgozó rendszer is. A magasabb üzemi hőmérsékletekhez és a porágy tekintetében szélesebb feldolgozási paraméter ablakot igénylő folyamatokhoz tervezett QLS 820 kategóriájában a legjobb alkatrészgyártási átmenőteljesítményt biztosítja, miáltal példa nélkül álló termelési volument és rugalmasságot tesz lehetővé. A rendszer lenyűgöző alternatívája a hagyományos fröccsöntésnek, és azonnali integrációra alkalmas, az Ipar 4.0 (Industry 4.0 [ipari-üzleti digitalizáció]) kívánalmainak megfelelő, emberi beavatkozás nélkül gyártási lehetőséget kínál. (folyt.)



2022. szeptember 7., szerda 14:49

A Nexa3D additív gyártási megoldásokat mutat be a 2022. évi IMTS-en (2. rész)
    Ventura, Kalifornia állam, USA , 2022. szeptember 7., szerda (Business Wire/OTS) -

        A tervek szerint a Nexa3D szeptember 14-én, szerdán, du. 1:00 órakor ügyfelével, a PepsiCo-val együtt előadást tart, ahol ismerteti a csomagolóanyag-tervezés és -fejlesztés terén elérhető, az ultragyors NXE 400 3D nyomtatók által biztosított legújabb gyártási újításokat. További információk és a regisztrációra vonatkozó részletek ide kattintva érhetők el (https://directory.imts.com/8_0/sessions/session-details.cfm?scheduleid=242).

Az IMTS-en a vállalat több jelentős termékbevezetési bejelentést is tervez tenni a hét folyamán.
További információkért azokról az additív gyártási megoldásokról, amelyeket tervei szerint a Nexa3D kiállít az IMTS-en, tekintse meg a médiacsomagot (https://drive.google.com/drive/folders/1FhZGZ0RKMXtTw4A2VtJl-DPLCeCFmKFX).

Amit a Nexa3D-ről tudni kell…

A Nexa3D-nek szenvedélye az ellátási láncok fenntartható módon való digitalizálása. A vállalat ultragyors polimer 3D-s nyomtatókat állít elő, amelyek akár 20-szoros termelékenységjavulást tesznek lehetővé a szakemberek és a különféle méretű üzleti vállalkozások számára. Világklasszisnak számító anyaggyártókkal való együttműködésének és nyílt anyagplatformjának köszönhetően a vállalat képes az additív módon gyártott polimerek által a nagy volumenű termelés terén kínált lehetőségek teljes tárházát kiaknázhatóvá tenni ügyfelei számára. Automatizált szoftver eszközei a teljes gyártási ciklust optimalizálják olyan köztes, összekapcsolt algoritmusok használatával, amelyek biztosítják az alkatrészek és a gyártás egyenletes teljesítményét, miközben mérséklik a hulladék és a felhasznált energia mennyiségét és nagymértékben csökkentik a karbonlábnyomot.

További információkért a Nexa3D-ről és termékeiről látogasson el a Nexa3D honlapjára (https://nexa3d.com/) vagy kövessen minket a közösségi oldalakon: a LinkedIn-en (https://www.linkedin.com/company/nexa3d/), a Twitter-en (https://twitter.com/Nexa_3D), a Facebook-on (https://m.facebook.com/nexa3d/) vagy az Instagram-on https://www.instagram.com/nexa3d/)!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220906005132/en/

Kapcsolat:
Nexa3D
Nina Swienton
Chief Marketing Officer
nina.swienton@nexa3d.com

Forrás: Nexa3D
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.