OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 8., csütörtök 12:33

A Procore új EMEA központot létesít Dublinban az Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló EMEA régióban tapasztalható folyamatos növekedés nyomán felmerülő feladatok ellátása céljára
    Dublin, 2022. szeptember 8., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Procore új EMEA központja fogja támogatni a vállalat regionális irodáit az építőipar szereplőinek a cég globális platformja révén való összekapcsolása céljából - A jelentős dublini beruházásnak számító központ több száz munkahelyet fog teremteni - A Procore már kinevezte az új iroda élére az EMEA központ vezetőjét /Az építéskezelési szoftverek egyik vezető szolgáltatója, a Procore Technologies, Inc. (NYSE: PCOR) szeptember 7-én bejelentette, hogy új EMEA központot nyit Dublinban, Írországban. Ez a lépés bizonyítéka a Procore EMEA régió iránti hosszú távú elkötelezettségének, és annak a vágyának, hogy küldetése, az építőipar szereplőinek egyetlen globális platform révén való összekapcsolása jegyében megfelelő támogatást tudjon nyújtani bővülő ügyfélkörének.

    A Dublinban a Harmony Row-n található, South Point nevet viselő épület legfelső, 3. emeletét elfoglaló EMEA központ alapterülete mintegy 1400 négyzetméter lesz. A központ, melynek feladata az, hogy a Procore növekedésének motorjául szolgáljon és jobb támogatást biztosítson az ügyfeleknek, több száz munkahelyet teremt Dublinban az elkövetkező néhány évben, amikor a vállalat felveszi az értékesítési, ügyféltámogatási és ügyfélszolgálati személyzetet, csak hogy néhányat említsünk az alkalmazottakkal betöltendő munkaterületek közül.

Az új iroda irányításával a Procore Ciaran Cushley-t bízta meg, aki az EMEA központ vezetőjeként fog tevékenykedni. A 18 évre visszanyúló, kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező Cushley számos sikeres csapatot épített ki és vezetett Európában és Észak-Amerikában egyaránt, olyan vállalatoknál, mint például a DocuSign.

"Ebben a Procore történetében izgalmasnak ígérkező időszakban nagy megtiszteltetés számomra, hogy az új központ vezetőjeként csatlakozhatom a céghez. Az új központ létrehozása az EMEA régióbeli folyamatos növekedés iránti elkötelezettségünket tükrözi. A központ létrejöttének köszönhetően erősödik pozíciónk a régióban, és az új iroda ugyanakkor lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a jövőben még hatékonyabban, egyetlen platformon keresztül kapcsolhassák össze alkalmazottjaikat, rendszereiket és adataikat, aminek eredményeként teljes mértékben kiaknázhatják az építési technológiák kínálta előnyöket" -fejtette ki Ciaran Cushley, a Procore EMEA központjának vezetője.

Brandon Oliveri-O'Connor, a Procore EMEA régióért felelős alelnöke hozzátette: "Az elmúlt 20 évben a Procore azon munkálkodott, hogy egyetlen globális platform révén összekapcsolhassa az építőipar összes szereplőjét. A Procore erősödő jelenléte Európában, a Közel-Keleten és Afrikában tükrözi azt a hosszú távú célunkat, hogy olyan platform legyünk, amely össze tudja kapcsolni a világ különböző tájain élő építőipari szakembereket."

A Procore számos különféle állást fog meghirdetni új EMEA központja alkalmazotti gárdájának létrehozása céljából. A jelenleg betöltetlen pozíciók ismertetése a következő internetes címen található: https://www.procore.com/jobs/openings


Amit a Procore-ról tudni kell…

A Procore az építéskezelési szoftverek egyik vezető szolgáltatója. A Procore platformjának használatával ez idáig több mint 1 millió projekt valósult meg és több mint 1 billió USA dollár értékű építmény jött létre. Platformunk a projektek összes érdekcsoportja számára olyan megoldásokat kínál, amelyeket kifejezetten az építőipar (azaz a tulajdonosok, a fővállalkozók és a speciális tevékenységeket végző alvállalkozók) számára fejlesztettünk ki. A Procore különféle alkalmazásokat kínáló piactere (Procore App Marketplace) partnereink számos, a platformunkhoz zökkenőmentesen kapcsolódó megoldását kínálja, biztosítva az építőipari szakembereknek azt a lehetőséget, hogy a számukra legmegfelelőbb megoldást választhassák ki. A Procore, melynek központja Carpinteria városában, Kalifornia államban található, számos irodát működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és szerte a világon.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220907005220/en/

Kapcsolat:
Archetype UK a Procore képviseletében:
procore@archetype.co


Forrás: Procore Technologies Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.