OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 8., csütörtök 15:50

A Multiband Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős, globális rangidős alelnöke, Senton Kaçaniku előadó lesz a Lengyel Gazdasági Fórum egyik panelmegbeszélésén (1. rész)
    AUSTIN, Texas állam, USA, 2022. szeptember 8., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az American Metals Recovery and Recycling, Inc. (a továbbiakban "AMRR") (OTC Pink: AMRR), amely egy vezető számítástechnikai és hálózati megoldásokat kínáló vállalat, az AMR Resources, LLC d/b/a Multiband Global (MBG) holding vállalata, szeptember 6-án bejelentette, hogy az MBG Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős, globális rangidős alelnöke, Senton Kaçaniku paneltagként és előadóként részt vesz a 31. Lengyel Gazdasági Fórumon (Polish Economic Forum) szeptember 7-én.

    Kacaniku úr az 5G-s és a szélessávú infrastruktúráról tart előadást az európai Intelligens szakosodási stratégiák (Smart Specialization Strategies) szempontjából. Kacaniku úr mellett a panel tagja lesz Biljana Scepanovic, Montenegro Tudományos és Technológiai Fejlesztési Minisztériumának (Ministry of Science and Technological Development) minisztere is. A panelmegbeszélés moderátoraként Sinisa Marcic, Bosznia és Hercegovina Regionális együttműködési tanácsának (Regional Cooperation Council) Humántőke-befektetési rangidős szakértője működik közre.

A Gazdasági Fórum a legnagyobb konferencia Közép- és Kelet-Európában, amelyen több mint 4000 üzleti és kormányzati vezető találkozik szerte a világról az aktuális kérdések megvitatása céljából. A konferencia szeptember 6-a és 9-e közt kerül megrendezésre a lengyelországi Karpacz városában, a Gołębiewski Hotelben. Az idei év témája "Európa az új kihívások tükrében" (Europe in the Face of New Challenges).

Senton Kacaniku kijelentette: "Az internet többé már nem luxus, hanem a gazdasági növekedés alapköve. Az 5G technológia a kiépíteni kívánt jövő alapjául szolgál, és azoknak a foglalkozásoknak is az alapját képezi, amelyekre most készülünk fel. Azoknak a foglalkozásoknak, amelyeket a jövőben végezni fogunk, a többsége még gyakorlatilag nem létezik. Számos ilyen foglalkozást a dolgok internetét (Internet of Things) kézzelfogható közelségbe hozó 5G és a városi Wi-Fi háló megvalósítása hív majd életre. Mi a Multiband Globalnál arra összpontosítjuk erőfeszítéseinket, hogy a távközlés a gazdaságfejlesztési politika előterébe kerüljön szerte az EMEA régióban."

James Frinzi, az AMRR elnöke és vezérigazgatója hozzátette: "Büszkék vagyunk arra, hogy Senton csapatunk tagja, és vállalta, hogy képviseli a Multiband Globalt ezen a fontos rendezvényen. Az EMEA régió növekedése iránti elkötelezettsége lehetővé teszi az MBG számára, hogy bővítse tevékenységét mind a régióban, mind a régión kívül. Senton távközlés terén birtokolt mélyreható szaktudása, amely a Lengyel Gazdasági Fórumon tartott előadásában is megnyilvánul, hozzájárul az MBG pozícióinak erősítéséhez a világnak ebben a régiójában."


Amit az American Metals Recycling and Recovery-ről tudni kell…

A hálózatok felállításától kezdve azok felszámolásáig a teljes hálózati életciklust lefedő IT- és hálózati megoldásokat kínáló, piacvezető cég, az AMR Resources, LLC d/b/a Multiband Global az AMRR holding vállalata. A cég tevékenységét számos logisztikai és helyi vállalati szervizszolgáltatási rendszer, valamint egy technikusokból álló globális csapat támogatja. A Multiband Global elsődleges tevékenységi területei a következők: nagyléptékű távközlési rendszerek, rendszer-/hálózattervezés és műszaki szolgáltatások, tűz- és életvédelmi rendszerek, alacsony feszültségű vezetékek, elektronikus biztonsági, audiovizuális és telepítési szolgáltatások, elektronikus hulladékok újrahasznosítása és adatmegsemmisítés. A vállalat ügyfélkörében megtalálhatók különféle technológiai, távközlési, egészségügyi ellátó, sport- és szórakoztató vállalkozások és kormányzatok egyaránt. (folyt.)



2022. szeptember 8., csütörtök 15:50

A Multiband Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős, globális rangidős alelnöke, Senton Kaçaniku előadó lesz a Lengyel Gazdasági Fórum egyik panelmegbeszélésén (2. rész)
    AUSTIN, Texas állam, USA, 2022. szeptember 8., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan "előremutató állításokat" tartalmaz, amelyek különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők tárgyát képezik. Ezek az állítások jövőbeli eseményekkel vagy jövőbeli pénzügyi teljesítményünkkel kapcsolatosak, és a tevékenységünk lehetséges jövőbeli eredményével, a teljesítményünkkel és a sikereinkkel kapcsolatos jelenlegi várakozásainkat tükrözik. Ahol csak lehetett, a Vállalat igyekezett az állítások előremutató voltát olyan szavak használatával jelezni, mint az "előre láthatóan", "úgy hisszük", "becsléseink szerint", "várhatóan", "terveink szerint", "szándékozunk" és hasonló kifejezések. Ezek az állítások jelenlegi véleményünket tükrözik, és a számunkra jelenleg rendelkezésre álló információkon alapulnak. Ezért ezek az állítások olyan bizonyos kockázatok, bizonytalansági tényezők és ismeretlen feltételek tárgyát képezik, amelyek következtében tényleges eredményeink, teljesítményünk vagy sikereink jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban kifejezett vagy vélelmezett eredményeinktől, teljesítményünktől vagy sikereinktől. Továbbá az Amerikai Egyesült Államok Értéktőzsdéről szóló, módosított 1934. évi törvényének (Securities Exchange Act of 1934) (a továbbiakban "Értéktőzsde törvény") ún. "safe harbor" ("biztonságos kikötő") (felelősség elhárítására vonatkozó) rendelkezése nem feltétlenül vonatkoznak olyan értékpapír-kibocsátókra, akik egy dollárnál kisebb értékű értékpapírokat bocsátanak ki, vagy akikre nem vonatkoznak az Értéktőzsde törvény 13(a) vagy 15(d) szakaszában meghatározott jelentési követelmények. Ezek az állítások kizárólag az e sajtóközlemény kiadásának időpontjában fennálló helyzetre vonatkoznak. A Vállalat nem vállal semmiféle kötelezettséget egyik állítás azzal a céllal való frissítésére sem, hogy az tükrözze az e sajtóközlemény kiadásának időpontja után történő eseményeket vagy kialakuló körülményeket, kivéve a vonatkozó szövetségi törvények által előírt frissítéseket.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220906005849/en/

Kapcsolat:
További információk:
Samantha Sondrup
SVP and Chief of Staff
866-365-0620
Samantha.sondrup@multibandglobal.com

PCG Advisory
Chuck Harbey
646-863-6341
charbey@pcgadvisory.com


Forrás: American Metals Recovery and Recycling, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.