OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. szeptember 9., péntek 12:50

Forgalomelterelések, forgalmi változások a 37. Wizz Air Budapest Félmaraton ideje alatt
    Budapest, 2022. szeptember 9., péntek (OTS) - Forgalmi változásokra lehet számítani Budapesten 2022.09.10. 8:00 és 2022.09.11. 20:00 között. Ez időszak alatt a Pázmány Péter sétányról a forgalmat a rajt-és célhelyszín kialakítása miatt elterelik.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220909_001.jpg

2022.09.11-én vasárnap a Műegyetem rakparton, az Árpád Fejedelem útján, az Árpád hídon, a Margit hídon, a Szabadság hídon, a Fővám téren 8:00-13:30 között lesznek elterelések.

Továbbá lezárásra kerül a Pesti és Budai alsó rakpart vasárnap 6:00-13:00 között.
A futók elhaladását követően az egyes útszakaszok fokozatosan megnyitásra kerülnek. Köszönjük a közlekedők megértését és türelmét.

Az eseménnyel kapcsolatos forgalmi változások részletei itt olvashatók: https://forgalmivaltozasok.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.