OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 13., kedd 11:30

A LESSENGERS bemutatja 800G QSFP-DD és 400G QSFP112 optikai adóvevőit
    Bázel, Svájc, 2022. szeptember 13., kedd (Business Wire/OTS) - Az innovatív optikai összekapcsolási megoldásokat kínáló LESSENGERS Inc. (a továbbiakban "LESSENGERS") szeptember 12-én bejelentette, hogy élő bemutatón lesznek láthatók kiváló teljesítményt biztosító, rendkívül költséghatékony, polimervezetékezésű, lencseoptika használata nélkül működő 800G QSFP-DD és 400G QSFP112 optikai adóvevői Európa legnagyobb optikai távközlési kiállításán, a 2022. évi ECOC-on (511-es és MR31-es stand), amelyre szeptember 19-e és 21-e közt kerül sor a Svájcban, a bázeli kiállítási és kereskedelmi központban (Messe Basel).

    A LESSENGERS szabadalmazott, közvetlen optikai vezetékezési (direct optical wiring [DOW]) technológiáján alapuló LESSENGERS 800G QSFP-DD és 400G QSFP112 optikai adóvevők kiváló optikai szignálintegritást és a legmagasabb szintű költséghatékonyságot biztosítják. Ez az egyedi technológia teljes körű passzív illesztést tesz lehetővé nagy pontosságú és nagy denzitású optikai csatolás révén, lencseoptika használata nélkül, miáltal a legalkalmasabb megoldásokat biztosítja az olyan nagy sebességű adatközponti alkalmazások számára, mint a 800G/1.6T optikai modulok, a fedélzeti, az NP és a CP optikai modulok.

"A LESSENGERS a szeptember 19-től 21-ig tartó ECOC kiállításon egy sor 112G és 56G szignálalapú terméket mutat majd be, amelyek kielégítik az ügyfelek égetően sürgős igényeit, és a következő negyedévekben további termékek kerülnek megjelentetésre a LESSENGERS termékportfóliójának teljessé tétele érdekében" - mondta Taeyong Kim, a LESSENGERS marketingigazgatója.

"A LESSENGERS üzleti tevékenységét jelenleg a multimódusú optikai összekapcsolási megoldásokra és egyedi igények szerint kialakított optikai csomag szolgáltatásokra összpontosítja, ugyanakkor azonban továbbra is dolgozunk az olyan egymódusú applikációk fejlesztésén, mint a szilíciumalapú fotonika" - tette hozzá Chongcook Kim, a LESSENGERS vezérigazgatója. "A DOW technológián alapuló optikai adóvevő megoldásoknak ez a sikeres bemutatása egy új korszakot nyit meg az adatközponti optikai összekapcsolások terén, és ezeknek a technológiáknak a fejlődése támogatni fogja a jövőben a nagyteljesítményű számítástechnikai (high performance computing [HPC]) és mesterséges intelligenciát (artificial intelligence [AI]) alkalmazó megoldásokkal szembeni követelményeknek való megfelelést.

A LESSENGERS bemutatóján a következők lesznek láthatók:
     -    800G QSFP-DD SR8 optikai adóvevő
     -    400G QSFP112 SR4 optikai adóvevő
     -    200G QSFP56 SR4 optikai adóvevő
     -    200G ultra-kisméretű optikai modul


Amit a LESSENGERS-ről tudni kell…

A LESSENGERS Inc. innovatív optikai összekapcsolási megoldásokat biztosító szolgáltató. Szabadalmaztatott, közvetlen optikai vezetékezési (direct optical wiring [DOW]) technológiája nagy pontosságú és nagy sűrűségű, szubmikrométeres tartományba eső optikai csatlakoztatást tesz lehetővé a nagy sebességű fotonikai eszközök és különféle optikai hullámvezetők közt, biztosítva a legjobb költséghatékonyságot. A LESSENGERS 800G/400G/200G optikai adóvevő/aktív optikai kábel megoldásai a nagyteljesítményű, gyártásorientált DOW technológiákon alapulnak.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.lessengers.com.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220912005022/en/

Kapcsolat:
LESSENGERS Inc.
Taeyong Kim, Ph.D
Chief Marketing Officer
+82-10-6549-7654
taeyong.kim@lessengers.com


Forrás: LESSENGERS Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.