OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 14., szerda 10:05

Jótékony célú tanszergyűjtés és bajnokok bemutatója a Nagy Sportágválasztón
    Budapest, 2022. szeptember 14., szerda (OTS) - A Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó szeptember 16-17-én 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A). A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220914_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220914_002.jpg

Regisztráció: https://sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/

A nagyszabású rendezvényen több mint 100 mozgásforma és több mint 20 hangszer kipróbálása mellett találkozni lehet olimpiai, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal, többek között ott lesz a rendezvényen Baji Balázs, Szász-Kovács Emese, Szabó Gabriella, Kövér Márton, Késely Ajna, Fábián László, Novák Ferenc, Nagy László, Pap Bianka, Gémesi Csanád, Milák Kristóf, Szűcs Luca, Gálicz Péter, Mihályvári-Farkas Viktória, Siklósi Gergely, Kiss Gergely, Storcz Botond, Cseh László, Bernek Péter.

Szeptember 16-án, pénteken 10 órakor, a hivatalos megnyitón köszöntőt mond dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár és dr. Schmidt Gábor sportért felelős helyettes államtitkár.

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók, nyílt edzések formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába.

A Nagy Sportágválasztón ellenáramoltatós hydropool úszómedencében bemutatót tart
17-én 10:30-kor Bernek Péter rövidpályás világ- és Európa-bajnok úszó, 17-én 11:15-kor Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó, 16-17-én több időpontban dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A Zeneliget csodás környezetet teremt arra, hogy a gyermekek és felnőttek egyaránt belekóstoljanak a zene világába. Itt szintén szakképzett oktatók mutatják be egy-egy ismert vagy kevésbé ismert hangszer történetét, működését, legérdekesebb és legfontosabb jellemzőit.

A "Neki nincs, Tőled kincs!" elnevezésű felhívással az eseményre tanszergyűjtést indít a Nagy Sportágválasztó. Ha van otthon olyan tanszere, amely már csak a helyet foglalja, de még használható, hozza ki a rendezvényre! Az összegyűjtött tanszereket rászoruló családok között osztjuk szét.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.