OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 15., csütörtök 12:55

A Canva Create megnyitó rendezvényén a Canva bemutatta a modern kor igényei alapján kifejlesztett, új munkahelyi termékcsaládját (1. rész)
    Sydney, 2022. szeptember 15., csütörtök (Business Wire/OTS) - A különféle méretű szervezeteknek most már rendelkezésére állnak azok az eszközök, amelyeknek alkalmazásával a munkatervezéshez való hozzáállásukat olyan módokon gondolhatják újra, amelyek a növekedés motorjául szolgálhatnak, lehetővé teszik a rendszerek egyszerűsítését és kielégítik a vizuális kommunikáció iránti igényeiket - A globális vizuális kommunikációs platform, a Canva szeptember 14-én bejelentette egy olyan új munkahelyi termékeket és funkciókat magába foglaló termékcsalád megjelentetését, amelyet kifejezetten azzal a céllal hozott létre, hogy bárki használhassa a vizuális kommunikációhoz bármilyen eszközön, a világ bármely táján.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220913006312/en/

A vizuális kommunikáció egyre inkább kulcsfontosságú készséggé válik a csapatok számára szinte minden gazdasági ágazatban" - magyarázta a Canva társalapítója és vezérigazgatója, Melanie Perkins. "Hihetetlen volt látni a Canva folyamatos fejlődését az utóbbi néhány évben, amikor egyre több ember kezdte kiaknázni a vizuális kommunikáció erejét kreativitásuk kibontakoztatása és céljaik elérése érdekében. Új "Visual Worksuite" elnevezésű termékünk megjelentetésével olyan egyszerű, tervezési célokra szolgáló termékeket kínálunk a munkahelyi feladatok megoldásához, amelyet minden szervezetnél minden alkalmazott, minden eszközön rendkívül könnyen használhat."

A Canva új "Visual Worksuite" termékcsaládja egy, a vállalat számára mérföldkőnek számító időpontban kerül kiadásra: cégünk felhasználóinak száma globális szinten meghaladta a 85 milliót, és ez a felhasználói kör több mint 180 tervet készít el minden egyes másodpercben. A különböző szakmákban és ágazatokban a vállalati felhasználók száma ugrásszerű növekedésének eredményeként a Canva gyorsan halad afelé, hogy az előszeretettel választott munkahelyi tervezési platformmá váljon. Ezt a keresletet a jelenleg a LinkedInen megjelenő több mint 10000 álláshirdetés is tükrözi, amelyek a Canva használatát a kívánt készségek közt sorolják fel számos vállalat (mint például az American Express, az Amazon, a TikTok, a LEGO és a Google) hirdetéseiben.

A nagy szervezetektől kezdve a kisvállalatokig több mint 4 millió fizető ügyfél használja a vállalat kollaboratív, átfogó tervezési megoldásokat biztosító termékét, a csapatok számára létrehozott "Canva for Teams"-et arra, hogy biztosítsák a vizuális kommunikáció iránt egyre nagyobb igényt mutató alkalmazottjaik számára az ehhez szükséges eszközöket. Ez a szám az utóbbi tizenkét hónapban több mint háromszorosára nőtt annak eredményeként, hogy számos vállalat, köztük a Zoom, a Salesforce, a PayPal, a Reddit, a Sony Music és az OrangeTheory hagyományos tervezőeszközeit lecserélte a Canva teljes körű szolgáltatást nyújtó platformjára.

"Vállalatunk számára a Canva felbecsülhetetlenül értékes eszköz, amely átformálja kreatív és közösségi kapcsolattartó csapataink együttműködését azáltal, hogy megkönnyíti az alkalmazottak számára a márka arculatának megfelelő új tervek létrehozását" - fejtette ki Marissa Kraines, a Salesforce Social and Content Marketing egységének alelnöke. "A Canva ugyanakkor lehetővé tette csapatunk számára, hogy átvegye és kibővítse a vállalaton belüli vizuális kommunikáció terén a legjobbnak számító gyakorlatokat, biztosítva azt, hogy meggyőző tartalmakat hozhassunk létre az összes közösségi csatornán, és saját csatornánkon egyaránt."

Új munkahelyi termékcsalád: Docs, Whiteboards, Websites, Video, Data Visualization és további eszközök

A Canva által a Canva Create nyitó rendezvényén, Sydney-ben bemutatott Visual Worksuite termékcsalád tagjai a következők:

     -    Canva Docs (Canva dokumentumok): A modern munkahelyi igények szem előtt tartásával kidolgozott Canva Docs a hagyományos szöveges dokumentumokat teszi vizuálisan vonzóbbá, miközben olyan kollaboratív funkciókat is biztosít, mint a hozzászólások és a valós idejű együttműködés. A felhasználók ugyanakkor hozzáférhetnek a Canva több mint 100 millió tervezőeszközt tartalmazó könyvtárához és beágyazhatják azokat munkájuk során azzal a céllal, hogy személyesebb megközelítést alkalmazzanak a dokumentumkészítés során. Továbbá egy olyan világban, ahol az előadások gyakran nem szöveges alapúak, a Canva Docs könnyedén, egyetlen gombnyomással átalakítható egy átfogó prezentációs eszközzé (Canva Presentation).
     -    Canva Websites (Canva weboldalak): Az egyszerű, különféle alkalmakra szolgáló weboldalak létrehozásának új módja. Készítsen vizuálisan vonzó és interaktív weboldalakat bármilyen eszközön anélkül, hogy ehhez technikai készségekre lenne szüksége. A több száz reakcióképes, professzionális színvonalú weboldalsablon, testre szabható domének és változtatható nagyságú oldalak segítségével percek alatt létrehozható és publikálható egy rendkívül biztonságos, és szükség esetén jelszóval védett weboldal. Az elkötelezés elősegítésének biztosítását célzó megoldás magában foglalja a Canva új Design Insights (Tervezési meglátások) analitikai funkciót is, amely információkkal szolgál a weboldal látogatottságáról és lehetővé teszi a készítő számára, hogy felmérje a közönségét és azok érdeklődését. (folyt.)



2022. szeptember 15., csütörtök 12:55

A Canva Create megnyitó rendezvényén a Canva bemutatta a modern kor igényei alapján kifejlesztett, új munkahelyi termékcsaládját (2. rész)
    Sydney, 2022. szeptember 15., csütörtök (Business Wire/OTS) -

        -    Canva Whiteboards (Canva tervező táblák): A Canva Whiteboards gyors és friss megközelítése annak, hogyan alakíthatják és tárhatják fel az ötleteket a csapatok. A Canva egyszerű szerkesztési funkcióit és egy végtelen "vásznat" biztosító Canva Whiteboards számos olyan vonással rendelkezik, amelyek kifejezetten az "ötletbörzék" és a csapaton belüli együttműködés támogatása céljára kerültek kifejlesztésre. A képekhez és diagramokhoz hozzáfűzhető "tapadó cédulák", a szinkronizált időmérő, amely az ötletbörzéken az elkalandozás megelőzésére szolgál, valamint számos további funkciója révén ez az új termék lehetővé teszi a hibrid munkavégzést, miközben ösztönöz az együttműködésre és fokozza az elosztott csapatok termelékenységét.
     -    Video Background Remover (Videóháttér-eltávolító): A Canva egyik legnépszerűbb funkciója mostantól elérhető a videókészítést egy új szintre emelő Canva Video Suite részeként. Mindössze egyetlen kattintással a felhasználók eltávolíthatják bármely videó hátterét, minden eddiginél gyorsabbá és könnyebbé téve profi színvonalú tartalmak készítését megterhelő költségek vagy összetett szoftverek használata nélkül.
     -    Kibővített Canva Print: Bár a vizuális kommunikáció többségében digitális, ha szükség van fizikai végtermékre, a Canva Print leegyszerűsíti a folyamatot, és fenntartható megközelítést kínál. Mától kezdve bárki kinyomtathat több mint 35 terméket a Canva Print használatával, és rendkívül rövid idő alatt leszállíttathatja a saját címére. Ebbe beletartoznak a meghívók, szórólapok, fényképalbumok, kapucnis pulcsik, bögrék, poszterek és még számos egyéb termék.

A fenntartható jövő iránt elkötelezett Canva minden egyes leadott nyomtatási rendelésért egy fát ültet el a "One Print, One Tree" újraerdősítési programmal való együttműködése keretében. Ez idáig több mint 2,4 millió fa került elültetésre, és az év végéig további 5 millió fa ültetése szerepel a tervekben.

     -    Adatvizualizáció: A Flourish segítségével bárki magasabb szintre emelheti az adatokkal támogatott bemutatók készítését. A Flourish lehetővé teszi nagyszámú adat és statisztika egyszerű, világos és könnyen érthető, interaktív vizualizálását. A szinte minden igényt kielégítő sablonok - az animált hasábdiagramoktól kezdve a háromdimenziós kördiagramokig - használatával minden eddiginél könnyebben hozzáférhetővé és érthetővé tehetők az összetett adathalmazok bárki számára, bármilyen szervezetben vagy munkahelyen.
     -    Távirányítás a prezentációkhoz: A Canva Presentation nevet viselő terméke a távirányítási funkció révén lehetővé teszi, hogy több előadó irányítsa az előadás folyását bármilyen eszközről egy új, virtuális léptetőgomb segítségével.

A Canva ma bemutatott új termékcsaládja újraértelmezi a hagyományos irodai termékeket, és a szakemberek számára szerte a világon alkalmassá teszi azokat a modern kor igényeinek kielégítésére. Ahogy a szakmai kommunikáció egyre nagyobb mértékben vizuálissá, a munkahelyek pedig egyre inkább globálissá válnak, a zökkenőmentes vizuális kommunikáció egyre inkább kulcsfontosságúvá válik az üzleti tevékenység szempontjából. A Canva egyre többet fektet be abba, hogy lehetővé tegye az újfajta munkavégzést, és demisztifikálja az összetett vizuális kommunikációs termékeket azzal a céllal, hogy mindenki könnyedén használhassa azokat.


Amit a Canva-ról tudni kell…

A Canva, amely 2013-ban kezdte meg működését, egy ingyenes, online vizuális kommunikációs és együttműködési platform. A Canva küldetésének tekinti, hogy mindenkit felvértezzen a vizuális kommunikáció tervezési eszközeivel. Az egyszerű, "húzd és ejtsd" (drag-and-drop) funkcionalitással bíró felhasználói kezelőfelület és a prezentációktól a dokumentumokon, weboldalakon, közösségi médiában használatos grafikonokon, posztereken át a videókellékekig a sablonok hatalmas tárházát, továbbá egy óriási betűkészlet-könyvtárat, fényképeket, illusztrációkat, videófelvételeket és hanganyagokat kínáló platform segítségével bárki bármilyen ötletből alkothat szemet gyönyörködtető terveket.

Letölthető anyagok:
Kattintson ide! - https://public.canva.site/canva-create-media-pack-home

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220913006312/en/

Kapcsolat:
Lachlan Andrews
press@canva.com

Forrás: Canva


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.