OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 16., péntek 12:07

A Mary Kay az NFTE szervezet harmadik éves globális innovációs versenysorozata keretében kihívást hirdet a világ fiataljai számára az "Élet a víz alatt" elnevezésű 14. fenntartható fejlődési cél elérésének elősegítése érdekében (1. rész)
    Dallas, 2022. szeptember 16., péntek (Business Wire/OTS) - A globális versenysorozat a fiatal vállalkozók ötleteit jutalmazza és az innovatív gondolkodás erejét népszerűsíti - A nők gazdasági szerepe erősítésének és vállalkozói tevékenysége támogatásának érdekében fellépő vállalatok közt az egyik vezetőnek számító Mary Kay Inc. bejelentette, hogy a vállalkozói képességek elsajátítását célzó oktatást végző hálózattal (Network for Teaching Entrepreneurship [NFTE]) együttműködve elindították az évente megszervezésre kerülő, globális World Series of Innovation (WSI) kihívást (Challenge). Az idei már a harmadik versenysorozat, melynek keretében arra szólítják fel a 13-24 éves fiatalokat, hogy a rájuk jellemző kritikus gondolkodást alkalmazva megoldásokat találjanak az emberiség legnagyobb aktuális kihívásaira az ENSZ fenntartható fejlődési céljai (UN Sustainable Development Goals [SDG]) elérésének elősegítése érdekében.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220915005847/en/

A Mary Kay WSI kihívása a Takarítási világnap (World Clean Up Day) tiszteletére szeptember 15-én lép életbe. A Mary Kay kihívásában arra buzdítja a fiatal vállalkozókat, hogy az ENSZ 14. fenntartható fejlődési célja (Life Below Water) (Élet a víz alatt) elérését szolgáló, innovatív megoldásokkal pályázzanak a versenyen való részvételre. A diákok feladata az, hogy a világ tengeri ökoszisztémáinak és partvidéki közösségeinek megóvását és/vagy védelmét támogató megoldást dolgozzanak ki.

"A Földön minden élet az óceánban kezdődött és attól függ. A víz bolygónk legértékesebb erőforrása, és rendkívül fontos, hogy ne csak tiszteljük, hanem mi magunk is kivegyük a részünket a védelméből" - jelentette ki Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. "A globálisan gondolkodók és a globális vezetők következő generációja már most is foglalkozik ezekkel a komoly aggodalomra okot adó, kulcsfontosságú problémákkal és vezető szerepet játszanak a természet megóvását célzó erőfeszítésekben. Nagy izgalommal várjuk, hogy láthassuk, hogyan tud segíteni a világ fiatalsága az ökoszisztémák és a biológiai sokszínűség globális szintű megóvásában."

Az NFTE-vel a World Series of Innovation első évadában, 2020-ban való együttműködés keretében a Mary Kay szponzorált egy, az ENSZ 12. fenntartható fejlődési célja (Responsible Consumption and Production [Felelős fogyasztás és termelés]) elérését támogató WSI kihívást, amelynek keretében a fiatal vállalkozókat textíliák újrafelhasználását vagy további hasznosítását (ún. "upcycling") biztosító termék, szolgáltatás vagy kezdeményezés kidolgozására kérték. 2021-ben a Mary Kay által szponzorált második WSI kihívás az ENSZ 5. fenntartható fejlődési célja (Gender Equality [Nemek közötti egyenlőség]) elérését támogatta. A kihívásra jelentkező diákok feladata olyan fejlesztési programok kidolgozása volt, amelyek elősegítik a nemek közötti munkahelyi egyenlőséget és egyenlő hozzáférést biztosítanak a nők és lányok számára a gazdasági lehetőségekhez.

"A Mary Kay által meghirdetett, az óceánok megóvását célzó, globális kihívás arra hívja fel a WSI versenyben résztvevőket, hogy nagyívű terveket dolgozzanak ki a vízminőséggel kapcsolatosan" - magyarázta Dr. J.D. LaRock, az NFTE elnöke és vezérigazgatója. "Az iskolában a diákok megtanulják, hogy a víz alapvető egy egészséges ökoszisztéma fenntartásához. Az olyan tapasztalat azonban, mint amelyeket a WSI nyújt, felvértezik őket azokkal az ismeretekkel, amelyek révén hozzájárulhatnak ennek az erőforrásnak a fenntartásához. Kigondolhatnak olyan módszereket, amelyek a tengeri élővilág megóvását, az óceánok védelmét, a tiszta ivóvízhez megengedhető áron való hozzáférést, a vizek szennyezés elleni megóvását vagy a túlfogyasztás problémájának megoldását szolgálják, illetve egyéb módon segítenek megőrizni ökoszisztémánkat az eljövendő generációk számára, és ezzel érdemben is hozzájárulhatnak a problémák megoldásához."

Az NFTE egy globális oktatási non-profit szervezet, amely arra összpontosítja erőfeszítéseit, hogy felvértezze az alacsony jövedelmű közösségeket a vállalkozási képesség jelentette erővel. Több mint 35 évvel ezelőtti megalapítása óta az NFTE több ezer tanárt képzett, és jóval több mint egymillió fiatal számára biztosított oktatást világszerte. Az NFTE minden ősszel új kihívásokat indít el a WSI versenysorozat keretében, és felszólítja a vállalati szponzorokat, hogy keressenek az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak elérését szolgáló megoldásokat. A 2022. évi NFTE World Series of Innovation versenysorozat fő támogatója a Citi Foundation, és a kihívásokat a következő szervezetek szponzorálják: Mary Kay Inc., MetLife Foundation, Mastercard, Bank of the West, Link, Maxar, Ernst & Young, LLP (EY), ServiceNow és Zuora. A három nyertest 2023 elején jelentik be.

További információkért a World Series of Innovation-ről és az összes kihívásról látogasson el a következő internetes címre: https://innovation.nfte.com/! (folyt.)2022. szeptember 16., péntek 12:07

A Mary Kay az NFTE szervezet harmadik éves globális innovációs versenysorozata keretében kihívást hirdet a világ fiataljai számára az "Élet a víz alatt" elnevezésű 14. fenntartható fejlődési cél elérésének elősegítése érdekében (2. rész)
    Dallas, 2022. szeptember 16., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Mary Kay-ről tudni kell…
Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közötti egyenlőség elérésének előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220915005847/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.