OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 19., hétfő 08:40

A Papp-Bau Kft. technológiai fejlesztése
    Lovas, 2022. szeptember 19., hétfő (OTS) - A Papp-Bau Kft. 5 050 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a "Kapacitásbővítés eszközbeszerzésen keresztül" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Plusz uniós támogatás keretén belül. A támogatás összegéből a vállalkozás eszközparkjának bővítése valósult meg. A kapacitásbővítés sikeresen befejeződött.

    A Papp-Bau Kft., fő tevékenységét tekintve lakó- és nem lakóépületek építésével és felújításával foglalkozik.

A fejlesztés eredményeként irodai eszközök beszerzése és a munkavégzés során elhasználódott gépek cseréje valósult meg.

Vállalatunk Veszprém megyében vállal épületgépészeti szereléseket, mellyel a lakóépületek korszerűsítéséhez járul hozzá. A fejlesztés eredményeként olyan eszközök vásárlása valósult meg, melyekkel a munkavállalók hatékonyabban és gyorsabb időtartam alatt tudnak végezni a feladatokkal. Az eszközök a vállalat tulajdonában kerültek, így azok bérlésére már nincs szükség. A kivitelezési munkálatok átadása, így a megkötött projektszerződésben meghatározott időpontban megtörténik.

Projektünk számokban:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02832 "A Papp-Bau Kft. technológiai fejlesztésének megvalósítása Lovason"
A projekt összértéke:7 220 000 Ft
Az önerő mértéke: 2 170 000 Ft
A vissza nem térítendő támogatás 5 050 000 Ft

Az 5 050 000 Ft vissza nem térítendő támogatás európai uniós támogatásból származik.

További információ kérhető:
     Papp-Bau Kft.
     Cím: 8228 Lovas Malomvölgy u. 27.
     e-mail: lusyus@me.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.