OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. szeptember 26., hétfő 11:35

Elkezdődtek a kivitelezési munkálatok a Park22 Üzleti Park területén
    Budapest, 2022. szeptember 26., hétfő (OTS) - Megkezdődtek a földmunkák a Campona mellett, a XXII. kerületben. A cél, hogy korszerű, irodaterületekben gazdag városi logisztikai területeket kínáljanak leendő bérlőiknek.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220926_001.jpg

A tömegközlekedéssel is kiválóan elérhető üzleti park stratégiai elhelyezkedése kedvez a városi raktározásra specializálódott szolgáltatóknak. A fejlesztők optimisták a keresletet illetően, hiszen már a tervezés során számos olyan szempontot figyelembe vettek, amely az aktuális piaci kihívásokra reagál. Arra törekednek, hogy az energetikai válság hatásaitól függetlenedve, minél nagyobb önállóságra tegyenek szert.

A jelenlegi igényeknek megfelelő kínálat számos bérlőjelöltet vonz és várják leendő ügyfeleiket: a mezzanin irodákkal rendelkező raktárak mellett különálló, A kategóriás irodaépületek is kialakításra kerülnek. Az első ütemben egy 7 671 m2-es csarnoképület és a hozzá kapcsolódó, 2 toronyból álló, 2 350 m2 területű irodaépület készül el. Mind a raktárterületek, mint pedig az irodák rugalmasan oszthatók, így a raktárterület tekintetében akár 720 m2-es bérlői igényt is ki tud elégíteni a fejlesztés első fázisa. A 15 hektáros telken a 61.400 m2 építhető területhez 53.500 m2 park tartozik majd, mely szintén hozzájárul a modern, kényelmes munkakörülmények megteremtéséhez.

Kiemelt figyelmet fordítanak a zöld megoldásokra, elektromos autótöltők, kerékpártárolók és biodiverz zöldterületek kerülnek kialakítására, madárházakkal és rovarszállókkal. A fényforrások többségét LED fényforrások alkotják és intelligens fogyasztásmérőkkel szerelik fel az épületeket. Már a kivitelezés során is ügyelnek arra, hogy kizárólag legálisan kitermelt és forgalmazott faanyagokat használjanak és megfelelő legyen a kivitelezési hulladék management. A Park22 (https://park22.hu/) első ütemének átadása 2023. júniusában várható.

További sajtóinformáció:
Csörgő Tímea
timea.csorgo@socialize.hu
+36 70 600 6626
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.