OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 26., hétfő 14:40

Ingatlan beruházás és tárgyi eszköz beszerzése
    Nyírbátor, 2022. szeptember 26., hétfő (OTS) - 2021.07.31-vel zárult Monéta Centrum Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Európai Uniós pályázata. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, melynek címe "Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program", kódszáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00800 volt.

    A projekt keretein belül sor került a 4300. Nyírbátor, Ady Endre utca 25. szám alatt található ingatlan fejlesztésre és tárgyi eszközök beszerzésére 10 millió forint Európai Uniós támogatás segítségével.

A fejlesztés eredményeként megvalósult a nyílászárók cseréjére.
Valamint lehetősége volt egy új élzárógép beszerzésére.
A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás helyszíne megújult, korszerűbb, energiatakarékosabb lett. Az új eszközöknek köszönhetően hatékonyabban tudják vállalkozásukat üzemeltetni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.