OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 28., szerda 08:45

A Hankook és a Formula E partnerségük indulását ünnepli
    Szöul, Korea/Neu-Isenburg, Németország, 2022. szeptember 28., szerda (APA/OTS) - A következő szezontól a Hankook lesz az ABB FIA Formula E világbajnokság új és exkluzív technológiai partnere és gumiabroncs-beszállítója. Az ausztriai Swarovski Kristályvilágok rendezvényén a Hankook hivatalosan is bemutatta az új fejlesztésű Hankook iON versenyabroncsokat a Formula E vendégeknek és képviselőinek, valamint a nemzetközi sajtó képviselőinek.

    Az új gumiabroncsot a versenysorozattal szoros együttműködésben fejlesztették ki, külön a Formula E fenntarthatósági igényeire és az e-mobilitás jövőjére szabva. Természetesen anélkül, hogy az a motorsport teljesítmény rovására menne. A kifejezetten a Formula E versenyautók harmadik generációjára szabott új gumiabroncsok közel 30 százaléka fenntartható anyagokból készült. A Formula E csapatok jelenleg egy olyan gumiabroncs-változathoz férnek hozzá, amely az erőforrások további megtakarítása érdekében száraz és nedves körülmények között is használható. Ezenkívül a gumiabroncs hosszú élettartama is újabb úttörő lépést jelent. A versenyhétvégék után a Hankook minden gumiabroncs-garnitúrát újrahasznosít, így a bajnokság a lehető legfenntarthatóbbá válik.

Különösen a fogyasztók profitálnak az új Hankook Formula E versenyabroncsok fejlesztéséből, a versenytől a közúti technológia transzferen keresztül. A nyári (Hankook iON evo) és téli (Hankook iON Winter) használatra szánt új iON közúti gumiabroncsok választékával a prémium gyártó erőforrásbarát mobilitást biztosító termékeket kínál modern, prémium elektromos autókra. Az egy feltöltéssel hosszabb megtett utat biztosító lényegesen alacsonyabb gördülési ellenállás, a vizes felületen is kiemelkedő tapadás és a kiváló fékerő a nagyfokú biztonság és tartósság érdekében - mindezek híven tükrözik az elektromos autók abroncsokkal szemben támasztott elvárásait.

Teljes sajtókészlet: www.hankooktire-mediacenter.com

Kapcsolatfelvétel:
Larissa Büsch
PR-menedzser
+49 6102 8149-173
l.buesch@hankookn.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.