OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 28., szerda 11:56

Az Arm új igazgatótanácsi tagokat és új pénzügyi vezetőt nevezett ki (1. rész)
    Cambridge, Anglia, 2022. szeptember 28., szerda (Business Wire/OTS) - A legújabb hírek - Az Arm igazgatótanácsához két új igazgató, Karen Dykstra és Jeff Sine csatlakozik / Az új pénzügyi vezető Jason Child lesz - Az Arm szeptember 26-án bejelentette, hogy azonnali hatállyal új tagokat nevezett ki az igazgatótanácsba: Karen Dykstrát, az AOL korábbi pénzügyi és adminisztrációs vezetőjét és Jeff Sine-t, a Raine Csoport (The Raine Group) társalapítóját és tulajdonosát. A magasan kvalifikált új vezetők szerteágazó tapasztalatokat hoznak az Arm számára most, amikor a vállalat nyilvános tőzsdei jegyzésre készül.

    
Az Arm vezérigazgatója, Rene Haas a következőket nyilatkozta: "Sok szeretettel üdvözlöm Karent és Jeffet, akik kivételes képességekkel rendelkező üzleti vezetők, és mélyreható, szerteágazó tapasztalatok birtokában csatlakoznak az Arm igazgatótanácsához."

Az Arm ugyanakkor azt is közzétette, hogy a cég új pénzügyi vezetőjévé Jason Childot nevezte ki. Child több mint 30 évre visszanyúló, jelentős növekedést elérő vállalatoknál szerzett, globális pénzügyi vezetői tapasztalatokkal rendelkezik. Child, aki Haas-nak tartozik majd beszámolással, 2022. november 2-án kezdi meg munkáját a vállalat pénzügyi és számítástechnikai egységeinek globális vezetőjeként.

Haas hozzátette: "Jason tapasztalt globális pénzügyi és technológiai vezető. Kiterjedt tapasztalatai a tőzsdén jegyzett vállalatok pénzügyeinek kezelése és az első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátások (IPO) lebonyolítása terén rendkívül értékesek lesznek számunkra a cég potenciális tőzsdei jegyzésére való felkészülés során. Nagy várakozással tekintek az Arm vezetősége új tagjaként hozzánk csatlakozó Jasonnal végzendő közös munka elé, melynek célja a számítástechnika jövőjének meghatározását szolgáló, az Arm által kitűzött feladatok elvégzése."

Child a jelenlegi pénzügyi vezető, Inder Singh helyébe lép, aki tanácsadói szerepkörben továbbra is az Arm kötelékében marad, és novemberben támogatja a feladatkör átadását, mielőtt új lehetőségeket keres.

Haas kijelentette: "Szeretném megköszönni Indernek vállalatunk sikereihez való hozzájárulását és az utóbbi években végzett vezetői munkáját. A céghez 2019-ben való csatlakozása óta Inder számos változás megvalósításában segítette a vállalatot, ideértve egy erős, továbbfejlesztett pénzügyi, számítástechnikai és kiberbiztonsági rendszerekkel és folyamatokkal rendelkező szervezet kiépítését. Mindannyian a legjobbakat kívánjuk neki élete következő szakaszára."
Mielőtt az Armhoz csatlakozott, Child rangidős alelnöki és pénzügyi vezetői pozíciót töltött be a Splunknál, ahol 2019 óta tevékenykedett. A Splunkot megelőzően Child több vállalatnál tevékenykedett pénzügyi vezetőként, ideértve a Groupont, amelyet támogatott a tőzsdei jegyzés elérésében 2011-ben, valamint az Amazon Internationalt.

"Alapítása óta az Arm hihetetlen utat járt be az innováció területén, és a félvezető ágazat egyik vezetőjévé vált" - mondta Child. "Az Arm világklasszis vállalat, amely kategóriájában az elsőnek számít, és én nagy örömmel csatlakozom hozzájuk pénzügyi vezetőként a vállalat történelmének ebben az izgalmas időszakában."


Amit Karen Dykstráról tudni kell…

Dykstra úrhölgy korábban egy webportál és online szolgáltató, az AOL pénzügyi és adminisztrációs vezetőjeként tevékenykedett. Az AOL-t megelőzően a Plainfield Asset Management tulajdonosaként operatív vezetői tisztséget töltött be, és pénzügyi vezetője volt a Plainfield üzleti fejlesztő cégének, a Plainfield Directnek. Pályafutása korábbi szakaszában több mint 25 évet töltött a munkáltatók számára humántőke-kezelési megoldásokat biztosító Automatic Data Processingnél (ADP), ahol legutoljára a pénzügyi vezetői tisztet töltötte be. Dykstra úrhölgy jelenleg igazgatóként a VMware és a Gartner igazgatótanácsának tagja, és tagja volt a Boston Properties, a Crane és az AOL igazgatótanácsának is.


Amit Jeff Sine-ről tudni kell…

Sine úr a társalapítója és tulajdonosa a Raine Csoportnak (The Raine Group), amely egy technológiai, média és távközlési területekre fókuszáló, globális kereskedelmi bank. A Raine megalapítása előtt alelnöke és globális vezetője volt a UBS Befektetési Bank (UBS Investment Bank) technológiai, média és távközlési befektetési banki egységének (Technology, Media & Telecom Investment Banking), ügyvezető igazgatóként dolgozott a Morgan Stanley-nél, illetve ügyvédként tevékenykedett a Sullivan & Cromwellnél New Yorkban és Londonban. Sine úr jelenleg több Raine portfólió vállalat és leányvállalat igazgatótanácsának tagja, és alelnökként részt vesz a National Public Radio (NPR) igazgatótanácsának munkájában, továbbá az ITHAKA, az American University és a The Manhattan Theatre Club, valamint (elnökként) az Educational Testing Service (ETS) igazgatótanácsának is tagja. (folyt.)



2022. szeptember 28., szerda 11:56

Az Arm új igazgatótanácsi tagokat és új pénzügyi vezetőt nevezett ki (2. rész)
    Cambridge, Anglia, 2022. szeptember 28., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit Jason Childról tudni kell…

Jason Child 30 éves pályafutása során számos területen dolgozott, ideértve a globális pénzügyi és stratégiai tervezést, a számvitelt, a tőkepiaci/treasury tevékenységeket, első nyilvános részvénykibocsátási ügyletek végrehajtását és kapcsolattartást a befektetőkkel. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a vállalati szoftverek/szolgáltatott szoftverek (SaaS) terén diszruptívnak számító technológiák felfuttatása, az e-kereskedelem, a helyi kereskedelem, fogyasztói hardver/dolgok internete (IOT) és az online lakóingatlan-értékesítés terén. Legutóbb rangidős alelnökként és pénzügyi vezetőként tevékenykedett a Splunknál, amely egy alkalmazáskezelési, biztonsági és compliance, valamint üzleti és internetes elemzési szolgáltatásokat kínáló vállalat. Felső vezetői munkásságát megelőzően Jason több mint 11 évet töltött különféle globális pénzügyi csapatok tagjaként az Amazonnál, és pénzügyi vezetője volt az Amazon Internationalnek. Jason 2022 áprilisa óta tagja a Coupang, Inc., egy e-kereskedelemi vállalat igazgatótanácsának. Diplomáját a Washington Egyetem (University of Washington) Foster üzleti iskolájában (Foster School of Business) szerezte, ahol jelenleg a globális tanácsadói bizottság tagja.


Amit az Armról tudni kell…

Az Arm technológiája meghatározó szerepet játszik a számítástechnika jövője terén. Energiahatékony processzoraink és szoftverplatformjaink több mint 230 milliárd chipben tettek lehetővé fejlett számítástechnikai megoldásokat, és technológiánk biztonságos meghajtást biztosítanak számos termék számára, kezdve az érzékelőktől az okostelefonokon át a szuperszámítógépekig. Több mint 1000 technológiai együttműködő partnerünkkel összefogva lehetővé tesszük, hogy a mesterséges intelligencia mindenhol működhessen, és a kiberbiztonság terén a megbízhatóságot biztosítjuk a digitális világ számára - a chipektől egészen a felhőig. A jövő alapját az Arm biztosítja.

Az itt közölt összes információ a jelenlegi körülményeket tükrözi, mindenféle szavatosság vagy garanciavállalás nélkül. Ez a dokumentum szabadon megosztható, és hivatkozható, de nem módosítható. Az Arm az Arm Limited (vagy leányvállalatai) bejegyzett védjegye. Az összes márka- és terméknév a vonatkozó tulajdonos birtokát képezi. © 1995-2022 Arm Group.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220926005775/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Arm External Communications
Eliza Walsh
Global-PRteam@arm.com

Befektetői kapcsolatok:
Arm IR
Ian Thornton
ian.thornton@arm.com


Forrás: Arm


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.