OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 28., szerda 12:15

A NielsenIQ BASES bemutatja a termékösszetétel tesztelését, szűrését és optimalizálását szolgáló új termékét, a BASES Creative Product AI-t.
    Chicago, 2022. szeptember 28., szerda (Business Wire/OTS) - A mesterséges intelligenciát alkalmazó új megoldás az utóbbi 70 évben a legnagyobb előrelépésnek számít a termékösszetétel-tesztelés terén - Az új termékek és újítások kifejlesztése terén az egyik globális vezetőnek számító NielsenIQ BASES örömmel jelenti be, hogy áttörést ért el a termékek tesztelése, szűrése és optimalizálása terén a BASES Creative Product AI-nek köszönhetően. A BASES Creative Product AI, amely több mint 100 modell és algoritmus alapján került kidolgozásra, egy olyan mesterséges intelligenciát hasznosító elemzőmotor, amely képes prognosztizálni a teljesítményt és meghatározni új termékoptimalizálási módozatokat.

    A BASES Creative Product AI megjelentetése fontos előrelépés azoknak az eszközöknek a terén, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy izgalmas, új termékeket fejlesszenek ki a fogyasztók részére. A BASES Creative Product AI betanítása dedikált fogyasztói teszteléssel történt 35 országban, melynek során több mint 11000 piacon lévő termék került értékelésre különféle szempontok alapján, ideértve a következőket: a fogyasztói kedvelés, érzékszervi profilok és demográfiai adatok. A NielsenIQ tovább folytatja a BASES Creative Product AI tanítását, minden héten újabb termékeket elemeztetve az AI elemzőmotorral.

"A BASES Creative Product AI az utóbbi 60 év legnagyobb előrelépése a termékfejlesztés terén" - jelentette ki Chris Sinclair, a NielsenIQ BASES Termékoptimalizálási (Product Optimization) egységének globális vezetője. "A segítségével ügyfeleink olyan, a termékösszetétel javítását szolgáló, újfajta, kreatív módszereket fedezhetnek fel, amelyekre a korábbi kutatások során nem derült fény. Ez egy okosabb, agilis, költséghatékony és kreatív megközelítés a termékek fogyasztók igényeinek megfelelő összetételének meghatározása céljára."

A BASES Creative Product AI optimalizálási vizsgálatokhoz elegendő mindössze 20 példány a tesztelendő termékből, aminek köszönhetően kutatási és fejlesztési költségek takaríthatók meg, nő a hatékonyság, és felhasználhatók a globális élelmiszer- és italkategóriákra vonatkozó meglátások. Továbbá az egyes termékek optimalizálása akár 35 országban is elvégezhető, melynek köszönhetően kihagyható a kiterjedt kutatási szakasz, és az eredmények akár már két hét múlva rendelkezésre állnak.

Ahhoz, hogy a mai piacon sikert lehessen elérni és a gyorsan fejlődő kiskereskedelmi ágazatban sikeresen lehessen versenyezni, dinamikus meglátásokra van szükség. A több mint 40 évre visszanyúló tapasztalatokon alapuló BASES az arany standardnak számít a konceptualizálás, a termékfejlesztés és -optimalizálás terén.


Amit a NielsenIQ-ról tudni kell…

A globális információszolgáltató vállalat, a NielsenIQ termékei a cég folyamatosan fejlődő és változó, globális, omnichannel fogyasztókról birtokolt, összekapcsolt, átfogó és megbízható döntéshozási alapul szolgáló meglátásainak köszönhetően az arany standardot képviselik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések terén. A NielsenIQ magabiztosságot ad az általunk kiszolgált ágazatoknak, és úttörő szerepet játszik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések következő évszázadi irányvonalának meghatározása terén. Adataink, összekapcsolt meglátásaink és prediktív elemzéseink optimalizálják a CPG- (consumer packaged goods [csomagolt napi fogyasztási cikkek]) gyártók és kiskereskedelmi vállalatok teljesítményét, közelebb hozzák őket az általuk kiszolgált közösségekhez és elősegítik növekedésüket.

Az Advent International cégportfóliójába tartozó NielsenIQ több mint 90 piacon van jelen, és az általa gyűjtött adatok lefedik a világ lakosságának több mint 90%-át. További információkért látogasson el honlapunkra: NielsenIQ.com!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220927005555/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Észak-Amerika: Gillian Mosher (gillian.mosher@nielseniq.com)
Latin-Amerika: Ari Rodriguez (ari.rodriguez@nielseniq.com)
Ázsiai és csendes-óceáni térség: Tarini Mathur Kaul (tarini.mathurkaul@nielseniq.com)
Európa: Julia Mayer (julia.mayer@nielseniq.com).
Kína: Hana Hu (hana.hu@nielseniq.com)


Forrás: NielsenIQ


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.