OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 28., szerda 14:45

CÉL A NEMZETI-KERESZTÉNY MAGYARORSZÁG MEGERŐSÍTÉSE - a legmagasabb tudományos elittel működik együtt a Magyarságkutató Intézet
    Budapest, 2022. szeptember 28., szerda (OTS) - Együttműködési megállapodást kötött a nemzeti jövője iránt elkötelezett értelmiségiek polgári szövetsége, a Professzorok Batthyány Köre és a magyar eredettörténeti és az identitást is erősítő nemzeti kutatásokat végző Magyarságkutató Intézet.

    A kommunizmus által lerombolt szellemi viszonyok helyreállítását célozza a most megkötött együttműködés - mondta el Prof. Dr. Kásler Miklós, aki a negyedik Orbán-kormány tevékenységéről szólva hangsúlyozta annak jelentőségét, hogy esélyt kaptunk történelmünk újraértelmezésére és identitásunk, hagyományaink megjelenítésére.

Horváth-Lugossy Gábor, a Magyarságkutató Intézet főigazgatója új szellemi erőtérként jellemezte a Professzorok Batthyány Köre elnökével, Kollár Lajossal kötött megállapodást.
A kutatóintézet főigazgatója elmondta: az eddig megkötött több mint 40 hazai és nemzetközi együttműködés közül kiemelkedő a mostani, mert olyan hasonló elveket követő szervezet tudós közösségével indulhat a közös munka, amely fő célkitűzése szintén Magyarország jövőjének hosszú távú biztosítása.

Prof. Dr. Kollár Lajos a professzorokból álló közösség elnöke az aláíráskor elmondta: novemberben kezdődik az aktív együttműködés, egy nagy közös konferencia keretében, amelyen számos a nemzeti keresztény-konzervatív értékrendbe tartozó, a magyar öntudatot, illetve a jövőt is érintő társadalmi kérdések kerülnek napirendre.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.