OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 29., csütörtök 12:50

A Quectel bejelentette a digitális átalakulást és a gépi látást szolgáló, AI-alapú alkalmazások bevezetését előrevivő új SC680A LTE okosmoduljának megjelentetését (1. rész)
    Las Vegas, 2022. szeptember 29., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az IoT megoldások egyik globális szolgáltatója, a Quectel Wireless Solutions, szeptember 28-án hírt adott arról, hogy megjelentette új SC680A okosmodulját, amely erőteljes rendszerteljesítményt és a multimédia funkciók gazdag tárházát biztosítja, és számos összekapcsolhatóságot szolgáló opcióval rendelkezik, ideértve az LTE Cat 6-ot, a Wi-Fi 802.11ac-t és a Bluetooth 5.0-t. Az SC680A okosmodul a középszintű IoT eszközökhöz használható, ideértve POS és fizetési terminálokat, logisztikai és raktározási célokra szolgáló, ipari kézi készülékeket, gépjárművekbe beépített ún. "infotainment" (szórakoztatva tájékoztató) rendszereket és fedélzetikamera-megoldásokat, valamint mikromobilitási alkalmazásokat és kis méretű elektromos autókat.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220928005031/en/

Nagy izgalommal mutatjuk be újabb, magas szinten integrált okosmodulunkat, amely nagyobb rugalmasságot biztosít globális ügyfeleink számára IoT eszközeik tervezésekor" - nyilatkozta Norbert Muhrer, a Quectel elnöke és biztonsági vezetője. "A magas adatátviteli rátával és erőteljes kamerával rendelkező termék számos különféle ipari és fogyasztói IoT vertikumot szolgál ki. Az SC680A (2028-ig tartó) életciklusa igen hosszú, így képes kielégíteni a hardver-rendelkezésreállás iránti bővülő igényeket és támogatni az IoT szektort a jövő kívánalmainak megfelelő IoT megoldások létrehozásában."

A Quectel Qualcomm QCM4290 platformra támaszkodó SC680A modulja egyedi igények szerint kialakított 64 bites ARM v8.0-nak megfelelő, nyolcmagos Kryo 260 alkalmazásprocesszort használ a nagyobb sebesség és a megbízható készülékteljesítmény biztosítása érdekében.

Az SC680A modul olyan kis hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológiákkal támogatja a multimódusú LTE Cat 6 celluláris hálózatokat, mint például a Bluetooth 5.0 és a Wi-Fi 802.11ac, valamint frissíthető Wi-Fi 6-ra is. Az L1+L5 kétsávos, több konstellációt támogató, nagy precizitású GNSS (GPS/ GLONASS/ BDS/ Galileo/ NavIC/ QZSS) vevő szintén beágyazásra került a modulba az optimalizált helymeghatározási szolgáltatások céljára.

A Quectel SC680A egy beágyazott Android 12 operációs rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a jövőbeli, ismétlődő frissítéseket Android 13-ra vagy 14-re, és alkalmas Google GMS tanúsításra. Az erőteljes Adreno 610 GPU-val felszerelt modul maximum négy kamerát és egy akár 25 megapixeles, egyidejűleg működő duplakamerát támogat.

A világ különböző régiói eltérő igényeinek kielégítése érdekében az SC680A családban különféle változatok érhetők el:
     -    Az SC680A-NA Észak-Amerika számára. Az SC680A-NA modul első mintadarabjai 2022 októberének végén lesznek elérhetők.
     -    Az SC680A-WF (csak Wi-Fi és bluetooth) a globális piacok számára 2022 októberének végén lesz elérhető.
     -    Az SC680A-EM az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Ázsia), Korea, Dél-Ázsia, India, Latin-Amerika, Ausztrália, Új-Zéland és Dél-Afrika számára. Az első mintadarabok 2022 szeptemberének végén lesznek elérhetők.
     -    Az SC680A-JP egy másik változata a Japán piac számára jelenleg a tervezés szakaszában van.

A Quectel előző generációs okosmoduljaival (mint például az SC600Y / SC600T / SC606T / SC686A széria) való teljes körű kompatibilitást biztosító SC680A széria segíti az IoT fejlesztőket okostermináljaik könnyű frissítésében és eszközeik piaci bevezetésének felgyorsításában.

A Quectel igen kedvező helyzete lehetővé teszi, hogy az IoT megoldások kiterjedt körét tartalmazó portfóliójával és teljes körű szolgáltatásaival segítse egy okosabb világ kiépítését. A belépési szinttől a prémium szintig az összes piaci szegmenst támogató okosmoduljain felül a Quecteltől nagyteljesítményű antennák széles körét is beszerezhetik a cég ügyfelei. A Quectel több technológiát (4G, Wi-Fi és GNSS) integráló, kombinált antennái kiemelkedően rugalmas és megbízható megoldást jelentenek a kültéri alkalmazások céljára.

Az SC680A modul 2022. szeptember 28-30-án megtekinthető az MWC Las Vegas kiállításon, a W1.520 standon, és a termék októberben kerül általános kereskedelmi forgalomba. (folyt.)



2022. szeptember 29., csütörtök 12:51

A Quectel bejelentette a digitális átalakulást és a gépi látást szolgáló, AI-alapú alkalmazások bevezetését előrevivő új SC680A LTE okosmoduljának megjelentetését (2. rész)
    Las Vegas, 2022. szeptember 29., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Quectelről tudni kell…

IoT újításaink alapjául a Quectel okosabb világ létrehozása iránti szenvedélye szolgál. Rendkívül ügyfélcentrikus szervezetünk olyan globális IoT megoldásokat biztosít, amelyek kiemelkedő támogatással és szolgáltatásokkal párosulnak. Több mint 4000 szakembert számláló, növekvő, globális csapatunk megszabja a mobileszközök, GNSS, Wi-Fi és Bluetooth® modulok, antennák és IoT összekapcsolhatóság terén az innováció ütemét. Regionális irodáinkra és szerte a világon elérhető támogató szolgáltatásainkra támaszkodva nemzetközi vezető szerepet játszunk az IoT fejlesztésében és egy okosabb világ kiépítésében.

Tovább információk: www.quectel.com, LinkedIn, Facebook és Twitter.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220928005031/en/

Kapcsolat:
Ashley Liu, media@quectel.com


Forrás: Quectel


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.