OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. október 5., szerda 11:16

Az Expensify lehetőséget kínál a könyvelőknek arra, hogy részvételt nyerjenek az olaszországi ExpensiCon konferenciára
    Portland, Oregon állam, USA, 2022. október 5., szerda (Business Wire/OTS) - Mától a könyvelők elnyerhetnek öt darab, az összes kapcsolódó költséget teljes mértékben fedező jegyet a 2023. májusában az olaszországi Puglia városának Borgo Egnazia nevet viselő szállodájában megrendezésre kerülő, legjelentősebb, globális számviteli találkozóra, amelynek házigazdája az Expensify lesz - A fizetési szuperalkalmazás tulajdonosa, az Expensify, Inc. (Nasdaq: EXFY), amely szerte a világon segíti a magánszemélyeket és üzleti vállalkozásokat, leegyszerűsítve pénzük, üzleti bankkártyáik, számláik és költségeik kezelését, október 4-én bejelentette a "Nyerd meg a jegyedet az ExpensiConra" ("Win your spot at ExpensiCon") elnevezésű verseny elindítását. A versenyben a világ összes könyvelője részt vehet, de közülük mindössze öten nyernek majd jegyet erre az exkluzív, kizárólag meghívásos konferenciára (amelyre elkísérheti őket egy általuk kiválasztott vendég is).

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005072/en/

"Az ágazat 100 legjobb, legtehetségesebb képviselőjét hívjuk meg erre a találkozóra, és öt meghívót erre a rendkívül kedvelt rendezvényre most elérhetővé teszünk a számviteli ágazat szereplői számára, függetlenül attól, hogy milyen méretű cégnél dolgoznak" - mondta David Barrett, az Expensify alapítója és vezérigazgatója. "Ez páratlan lehetőség az összegezve több száz évnyi tapasztalattal rendelkező számviteli vezetők közösségéhez való csatlakozásra és a szakma következő generációit szolgáló tervek készítésében való részvételre. Együtt képesek vagyunk azonosítani és megoldani még azokat a legösszetettebb kihívásokat is, amelyek az elkövetkezendő években meghatározzák az ágazat működését."

Az ExpensiCon konferencián vitaindító előadások, kerekasztal-megbeszélések, kötetlen beszélgetések, személyes hálózatépítési lehetőségek, folyamatos szakmai továbbképzést biztosító foglalkozások, stratégiai műhelyfoglalkozások és VIP események várják a meghívottakat. Továbbá a résztvevők és vendégeik számára ebben a csodálatos olaszországi régióban teendő, idegenvezetőkkel kísért kapcsolatépítő kirándulásokon lehetőség nyílik Puglia szépségeinek megismerésére, kipróbálhatják a tésztakészítést, borkóstolón, hajóúton és számos további rendezvényen vehetnek részt.

A korábbi, Bora Borán és Mauin megrendezett ExpensiCons fesztiválokon részt vettek a PwC, a Deloitte, a BDO, a CLA, a Baker Tilly és az EisnerAmper képviselői, valamint vitaindító előadóként az Ubert képviselő Travis Kalanick, a NetSuite-ot képviselő Zach Nelson és a Xero által delegált Rod Drury.

A "Win your spot at ExpensiCon" verseny 2023. március 1-jén ér véget, és a nyertesek nevét nem sokkal azt követően jelentik be. Tegye meg a részvételhez szükséges lépéseket - az óra már ketyeg!


Amit az Expensify-ról tudni kell…

Az Expensify egy fizetési szuperalkalmazás, amely szerte a világon leegyszerűsíti a magánszemélyek és üzleti vállalkozások számára pénzük kezelését. Több mint 12 millió ember használja az Expensify ingyenes funkcióit, amelyek közt szerepelnek vállalati kártyák, költségnyilvántartás, következő napi teljesítésű visszatérítés, számlázás, számlafizetés, bérfizetés és utazásfoglalás, mindez egyetlen alkalmazás használatával, teljesen díjmentesen. Függetlenül attól, hogy Ön kisvállalkozó, csapatvezető vagy könyvelő, aki épp lezárja ügyfelei könyvelését, az Expensify minden feladat elvégzését megkönnyíti, hogy Önnek több ideje legyen az igazán fontos dolgokkal foglalkozni.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005072/en/

Kapcsolat:
Phong Le, press@expensify.com
Forrás: Expensify, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.