OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 30., szerda 09:44

A Mary Kay fenntarthatósági projektje az Economist Impact Világóceáni csúcstalálkozóján Szingapúrban (1. rész)
    Dallas, 2022. november 30., szerda (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc., a vállalati fenntarthatóság és környezetvédelem globális szószólója, valamint az ENSZ Fenntartható Óceáni Alapelvei Globális Megállapodásának egyik aláírója, továbbra is támogatja az óceánokkal kapcsolatos tudatosság növelésére irányuló globális erőfeszítéseket, és kiemeli az óceánok fontos szerepét az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20221129005787/hu/

Ezen a héten az Economist Impact Szingapúrban megrendezett ázsiai-csendes-óceáni térség Világóceáni csúcstalálkozóján, a Mary Kay által támogatott projekt a nőkre és a természetvédelemre összpontosított az "Innováció és alkalmazkodás - tengerparti megoldások az éghajlatváltozásra" című fórumon. A fórum az éghajlatváltozásnak az ázsiai-csendes-óceáni part menti ökoszisztémákra, valamint a globális óceánra gyakorolt hatását tárgyalta, és esettanulmányokat mutatott be arról, hogy a régió hogyan készül az éghajlatváltozásra és hogyan alkalmazkodik ahhoz.

A mangrovefa létfontosságú a part menti ökoszisztémák számára, ugyanakkor a bolygó egyik legveszélyeztetettebb ökoszisztémája. A Pápua Új-Guineában található mangrovefákat érintő hosszú távú megoldások kidolgozása érdekében a Mangoro Market Meri - a The Nature Conservancy és a Mary Kay által támogatott kezdeményezés - összekapcsolja a helyi erőfeszítéseket, az ökoturizmust és a kék szenet (a világ óceánjai és a part menti ökoszisztémák által megkötött szenet), hogy ösztönzőket teremtsen a mangrovefák védelmére és helyreállítására.

A Mangoro Market Meri női tagjai fenntartható mangrove termékeket, például kagylókat és iszaprákokat forgalmaznak, hogy szükséges bevételt termeljenek és munkalehetőségeket teremtsenek, miközben megóvják a mangrovét attól, hogy a fa miatt kitermeljék őket. A Mary Kay támogatásával a Mangoro Market Meri női tagjai a nemek közötti egyenlőségről, a vezetésről, pénzügyi ismeretekről, valamint az üzletvezetésről szóló képzésben részesülnek.

Ruth Konia, a The Nature Conservancy Melanézia Programjának programmenedzsere, csatlakozott az ENSZ Környezetvédelmi Programja, a WWF China és a Greener India Council tagjaihoz, hogy megossza a Nature Conservancy régióra gyakorolt hatását, a Mary Kay magánszektorbeli támogatásával.

"A nőket fel kell hatalmazni az egészségükkel, oktatásukkal, a kormányzással és pénzügyeikkel kapcsolatos döntéshozatalban. A Mangoro Market Meri megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját, és egyenlő esélyeket biztosít a nőknek azáltal, hogy a mangrovefák megőrzése révén hatalommal ruházza fel őket" - árulta el Ruth Konia. "Amikor a nőket hatalommal ruházzuk fel, cselekedeteik pozitív hatással vannak a családjukra, és olyan pozitív hullámokat teremtenek, amelyek az egész közösség javára válnak."

A Mary Kay elkötelezett a természeti erőforrások ápolása mellett, miközben világszerte előmozdítja a nemek közötti egyenlőséget és a nők szerepének erősítését a természetvédelem terén. Ha többet szeretne megtudni a Mary Kay fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről, látogasson el a marykayglobal.com/sustainability oldalra, és töltse le a Mary Kay globális fenntarthatósági stratégiáját: Az élet gazdagítása ma egy fenntartható holnapért. (folyt.)



2022. november 30., szerda 09:44

A Mary Kay fenntarthatósági projektje az Economist Impact Világóceáni csúcstalálkozóján Szingapúrban (2. rész)
    Dallas, 2022. november 30., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit a "The Nature Conservancy (TNC)"-ről tudni érdemes

A The Nature Conservancy egy globális természetvédelmi szervezet, amelynek küldetése a minden életnek otthont adó földek és vizek megóvása. Tudományos eszközöket felhasználva innovatív, pragmatikus megoldásokat dolgozunk ki a világ legnagyobb kihívásainak leküzdésére annak érdekében, hogy a természet és az emberek együtt élhessenek. Rendkívül széleskörű tevékenységünk kiterjed az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, a talajvédelemre, a vizek és óceánok védelmére, fenntartható élelmiszer és víz biztosítására és a városok fenntarthatóbbá tételének támogatására. 79 országban és területen munkálkodva olyan kollaboratív megközelítést alkalmazunk, amely segítségével tevékenységünkbe bevonjuk a helyi közösségeket, kormányokat, a magánszektort és más partnereket. További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: www.nature.org vagy kövessen minket: @nature_press a Twitteren.


Amit a Mary Kayről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebookon, Instagramon, illetve a LinkedIn-en, vagy a Twitteren.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221129005787/hu/

Kapcsolatok

Mary Kay Inc.
Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

The Nature Conservancy
Misty Edgecomb
Kommunikációs igazgató
medgecomb@tnc.org vagy 484-343-3223


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.