OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 30., szerda 16:36

Az Illumination és a Nintendo bemutatta a Super Mario Bros.: A film második előzetesét és a japán szinkronszínészeket
    Santa Monica, Kalifornia & Kiotó, Japán, 2022. november 30., szerda (Business Wire/OTS) - Az Illumination (székhely: Santa Monica, Kalifornia állam, USA; alapító és elnök-vezérigazgató: Chris Meledandri) és a Nintendo Co., Ltd. (székhely: Kiotó, Minami-ku, Japán; képviselő igazgatója és elnöke: Shuntaro Furukawa, a továbbiakban: Nintendo) a mai napon streamelt Nintendo Direct során ma bejelentette a második előzetes megjelenését a Super Mario Bros.: A film produkcióhoz.

    A két vállalat bemutatta továbbá a japán szinkronszínészeket is, akik a hangjukat kölcsönzik Mario, Peach hercegnő, Luigi, Bowser és Toad karakterének.

A japán szinkronszínészek
Mario:        Mamoru Miyano
Princess Peach:    Arisa Shida
Luigi:        Tasuku Hatanaka
Bowser:        Kenta Miyake
Toad:            Tomokazu Seki

     -    A Super Mario Bros.: A film című, a Super Mario Bros.-ra épülő animációs filmről
Chris Meledandri (Illuminations) és Shigeru Miyamoto (Nintendo) a Universal Pictures és a Nintendo közös finanszírozásával készült Super Mario Bros. animációs filmjét a Universal Pictures mutatja be világszerte.

A filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezte (közreműködtek a Tini titánok, harcra fel!, a Tini titánok, harcra fel! - A moziban című filmekben), a forgatókönyvet Matthew Fogel írta (az Illumination Minyonok: Gru színre lép című filmje), a film főszereplői Chris Pratt mint Mario, Anya Taylor-Joy mint Peach hercegnő, Charlie Day mint Luigi, a tovább szereplők pedig Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek), valamint Sebastian Maniscalco (Spike).


     -    Amit az Illumationről tudni érdemes
A Chris Meledandri által 2007-ben alapított Illumination a szórakoztatóipar egyik vezető animációs filmgyártója, melynek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Gru - a legsikeresebb animációs franchise a filmtörténetben - valamint a Lorax, A Grincs, A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj! Az Illumination hamarosan bemutatásra kerülő Super Mario Bros.: A film című alkotása felkerül a stúdió azon listájára, amely minden idők 10 legjobb animációs filmjei közül kettőt is magában foglal. Az Illumination nevéhez köthető ikonikus, szeretett franchises-ok - melyek emlékezetes, egyedi karakterekkel, globális vonzerővel és kulturális jelentőséggel bírnak - világszerte több mint 8 milliárd dolláros bruttó bevételt hoztak. Az Illumination kizárólagos finanszírozási és forgalmazási együttműködést kötött az Universal Pictures-szel. Az Illumination 2023-ban megjelenő filmjei a Super Mario Bros.: A film és a Migration.


     -    Amit a Nintendóról tudni érdemes
A Nintendo Co., Ltd., melynek székhelye Kiotóban, Japánban található, integrált hardver- és szoftertermékei révén olyan világszerte ismertté vált franchise-okat alkotott meg, mint a Mario™, a Donkey Kong™, a The Legend of Zelda™, a Metroid™, a Pokémon™, az Animal Crossing™, a Pikmin™ vagy a Splatoon™. A Nintendo célja, hogy olyan videójáték-eszközök, mint a Nintendo Switch™ rendszercsalád gyártásával és forgalmazásával, okoseszközökön használható alkalmazások fejlesztésével és üzemeltetésével, valamint a szórakoztatási kezdeményezések (pl. vizuális tartalmak és szabadidőparkok) széles körében folytatott partneri együttműködés révén egyedi, intuíción alapuló szórakozási lehetőséget biztosítson mindenkinek. A Nintendo több mint 5,4 milliárd videójátékot adott el világszerte, és már a 800 milliót is meghaladta a világon eladott hardveregységek száma. A Nintendo küldetése a Nintendo Entertainment System™ több mint 30 évvel ezelőtti indulása óta, napjainkban és a jövőben is az egyedi szórakoztatás megteremtése, mely mosolyt csal az arcokra szerte a világon.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221129006036/hu/

Kapcsolat
Sarah Rothman
Sarah.Rothman@ledecompany.com


Forrás: Illumination


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.