OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 2., hétfő 12:20

Az American Express 1500 négyzetméteres Centurion utasvárót nyit a San Franciscó-i nemzetközi repülőtéren (1. rész)
    San Francisco, 2023. január 2., hétfő (Business Wire/OTS) - Az utasváró területét a kétszeresére növelik, a menüt a James Beard díjra jelölt főszakács, Ravi Kapur állítja össze, a helyi borokból álló borkínálatról pedig a Centurion utasvárók boraiért felelős igazgató, Anthony Giglio gondoskodik. - Az American Express (NYSE:AXP) ma megnyitotta a kibővített Centurion utasvárót a San Franciscó-i nemzetközi repülőtéren (SFO). Az utasváró területét közel kétszeresére, mintegy 1500 négyzetméterre növelték, több ülőhely áll rendelkezésre, valamint egy új bár is létesült, ahol Anthony Giglio, sommelier és a Centurion utasvárók boraiért felelős igazgató gondoskodik a különleges borkóstolóról, az új menüt pedig a San Franciscó-i Liholiho Yacht Club főszakácsa, Ravi Kapur állította össze.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20221231005009/hu/

Izgatottan lépünk át az új évbe, hiszen épp most nyílt meg a Centurion utasvárónk a San Franciscó-i nemzetközi repülőtéren" - közölte Pablo Rivero, a Global Lounge Experiences alelnöke és vezérigazgatója. "A különleges ételeket, a borokat és a művészeti alkotásokat Észak-Kalifornia inspirálta; úgy terveztük meg ezt a jól felszerelt utasvárót, hogy Kártyabirtokosaink felfrissülve és kipihenten utazhassanak tovább."

A Centurion San Franciscó-i utasvárójában nagyobb tér áll a használatra jogosult Kártyabirtokosok rendelkezésére, többek között két borbár és kávézó, újabb mosdók, külön telefonszobák, számos különálló munkaállomás, és sok minden más. Az utasváró a 3-as terminál félemelet szintjén található.

HELYI BOROK(1)

Az utasváróban egy új borbárt hoztak létre, ahol a vendégek különleges, Anthony Giglio, elismert borszakértő által összeállított, négy különféle helyi bort kínáló borkóstolón vehetnek részt. Az új bár kiegészíti a már meglévő borfalat, ahol a vendégek kaliforniai borokat kóstolhatnak. A borkóstoló során kínált borok szezonálisan változnak, az első a Sonoma Chardonnay és a Napa Valley Cabernet Sauvignon:

Sonoma Chardonnay borkínálat
     -    Gundlach Bundschu Sonoma Coast Chardonnay 2020
     -    Head High Sonoma County Chardonnay 2021
     -    Sonoma Cutrer Les Pierres Sonoma Valley Chardonnay 2019
     -    Walt Sonoma Coast Chardonnay 2019

Napa Cabernet Sauvignon borkínálat
     -    Emblem Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019
     -    Miner Emily's Cuvee Napa Valley Cabernet Sauvignon 2018
     -    The Critic Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019
     -    Twenty Rows Napa Valley Reserve Cabernet Sauvignon 2020

"Mivel San Francisco az egész világon ismert világszínvonalú borairól, a San Franciscó-i nemzetközi repülőtér Centurion utasváró borkínálata teljes mértékben a helyi, kaliforniai szőlőfajták megismertetésére helyezi a hangsúlyt" - mondta el Anthony Giglio, sommelier és a Centurion utasváró borokért felelős igazgatója. "Nagy örömömre szolgál, hogy a legelső borkóstolónkon Amerika két leghíresebb és leginkább elismert borvidékét, a Sonoma és a Napa Valley borvidéket mutathatjuk be."

MAGAS SZÍNVONALÚ ÉTKEZÉS ÉS DESIGN

Az utasváró új szezonális menüjén, amelyet a Liholiho Yacht Club főszakácsa, Ravi Kapur állított össze, különös hangsúlyt kapnak a Bay Area élelmiszeripari beszállítói. A hawaii születésű James Beard díjra jelölt séf továbbra is egyedi hangulatot varázsol a San Franciscó-i Centurion utasváróba olyan ételekkel, amelyeket szülőhelye és családi emlékei inspiráltak. Ezek közé tartozik többek között a Kochujang pácolt csirkecomb, a vadrizs és a kókuszleves, valamint a fekete ecetbe és mézbe forgatott bébirépa.

A vendégek értékelik a prémium minőségű étkezési lehetőségeket, amikor utazásaik során meglátogatják a reptéri utasvárókat. Az Amex Trendex* közelmúltbeli felméréséből az derült ki, hogy a válaszadók nagy része (64%) a reptéri utasvárókban leginkább a prémium minőségű étel- és italkínálatot kedveli.

Az utasváróban Tracie Cheng, absztrakt művész két egyedi, a padlótól a plafonig húzódó falburkolata látható, az új belsőépítészeti kialakítások pedig a helyi tájat, a szőlőket, valamint a San Franciscóra jellemző ködöt idézik, ezzel is segítve a vendégek kikapcsolódását.

EGYEDÜLÁLLÓ HOZZÁFÉRÉS

Az American Express Global Lounge Collection™ csak az egyik módja annak a sok közül, ahogyan az American Express a kártyabirtokosokat támogatja utazásaik során, mivel több utasváróval rendelkezik, mint bármely más hitelkártya-kibocsátó a piacon, és az egyetlen hitelkártya-kibocsátó, amely saját utasvárót működtet a San Franciscó-i nemzetközi repülőtéren. Az American Express új várók létesítésével és a meglévő várók kibővítésével tovább szélesíti a Centurion utasvárók hálózatát. Az American Express bejelentette, hogy új utasváró megnyitását tervezi 2023-ban a Reagan Washingtoni Nemzeti Repülőtéren (DCA) és 2024-ben az atlantai Hartsfield-Jackson nemzetközi repülőtéren (ATL).

*AMEX TRENDEX FELMÉRÉS

Ezt az online felmérést 2022. november 4. és 7. között végezték el 2 000 olyan felnőtt megkérdezésével, akik legalább 70 000 USA dollár jövedelmű háztartásban éltek és legalább egyszer utaztak repülővel. A felmérés online zajlott. A felmérés eredményeinek hibahatára plusz/mínusz 2 százalékpont. (folyt.)



2023. január 2., hétfő 12:20

Az American Express 1500 négyzetméteres Centurion utasvárót nyit a San Franciscó-i nemzetközi repülőtéren (2. rész)
    San Francisco, 2023. január 2., hétfő (Business Wire/OTS) -

    AMIT AZ AMERICAN EXPRESS-RŐL TUDNI ÉRDEMES

Az American Express fizetési szolgáltatásokat nyújtó, globálisan integrált vállalat, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy olyan termékekhez férjenek hozzá, illetve olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek, amelyek gazdagítják életüket és hozzájárulnak az üzleti sikerekhez. További információkért kérjük, látogasson el az americanexpress.com weboldalra, és lépjen velünk kapcsolatba a következő közösségi oldalakon: facebook.com/americanexpress, instagram.com/americanexpress, linkedin.com/company/american-express, twitter.com/americanexpress és youtube.com/americanexpress.

A termékekre, szolgáltatásokra és vállalati fenntarthatóságra vonatkozó információk a következő linkeken érhetők el: magánkártyák, üzleti kártyák és szolgáltatások, utazási szolgáltatások, ajándékkártyák, előre fizetett kártyák, kereskedői szolgáltatások, Accertify, Kabbage, Resy, vállalati kártya, üzleti út, sokszínűség és befogadás, vállalati fenntarthatóság és környezeti, társadalmi és vállalatirányítási jelentések.


AMIT A CENTURION UTASVÁRÓKRÓL TUDNI ÉRDEMES

A Centurion Lounge a vállalat általános American Express Global Lounge Collection utasváró programjába tartozó különleges utasváró program, amelynek keretében az utasok a következő típusú várókat vehetik igénybe: American Express Centurion utasvárók, nemzetközi American Express utasvárók, Delta Sky Club® a Delta légitársaság gépein utazó Kártyabirtokosok számára, Priority PassTM Select várók regisztráció esetén, Airspace Lounge-ok, MAG U.S. Escape Lounge-ok és Plaza Premium Lounge-ok - azaz jelenleg összesen több mint 1400 utasváró 140 országban, és ez a szám folyamatosan nő.

A jogosult Kártyabirtokosok a Global Lounge Collection weboldalon vagy az American Express® alkalmazás segítségével találhatnak utasvárót. Az American Express® alkalmazáson belül található mobil check-in eszközzel be is léphetnek a kiválasztott Centurion váróba.


AMIT A SAN FRANCISCÓ-I NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉRRŐL TUDNI ÉRDEMES

Az SFO olyan repülőtéri élménnyel várja vissza a levegőben utazókat, amely során élvezhetik a zökkenőmentes hozzáférést, az átgondolt kényelmi szolgáltatásokat, a fenntartható belső tereket, valamint inspiráló műalkotásokat és kiállításokat tekinthetnek meg.

A legfrissebb indulási és érkezési információkért, reptéri térképekért, illetve ha információkat szeretne kapni a vásárlási, étkezési, kulturális kiállításokról, a földi közlekedésről vagy bármi egyébről, kérjük, látogasson el a www.flysfo.com weboldalra. Kövessen minket az alábbi oldalakon: twitter.com/flysfo és facebook.com/flysfo.

Forrás: American Express Company
Helyszín: USA

1 Szeszes italok fogyasztása csak nagykorú személyek számára megengedett. Kérjük, hogy felelősségteljesen fogyasszon alkoholt.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221231005009/hu/

Kapcsolatok
AMERICAN EXPRESS
Ali Barlow
Ali.barlow@aexp.com

Forrás: American Express Company


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.