OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 9., csütörtök 08:46

A globális partnerek innovációkat jelentenek be a tengerek védelméért felelős vezetők számára, hogy a Mary Kay Inc. magánszektorbeli támogatásával segítsék óceánjainkat (1. rész)
    Vancouver, Kanada, 2023. február 9., csütörtök (Business Wire/OTS) - A projekt egy innovatív, könnyen hozzáférhető platformot mutat be, amely éleslátó útmutatást, döntéstámogató eszközöket és gyakorlati ismereteket kínál a tengeri területek gyakorló szakértői számára - Az óceánok védelméért felelős vezetők és gyakorló szakemberek, globális szakértők és magas szintű tisztviselők gyűlnek össze a kanadai Vancouverben február 3-9. között megrendezésre kerülő 5. Nemzetközi védett tengeri területek kongresszusán (IMPAC5), hogy állást foglaljanak az óceánok védelmében.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005186/hu/

Az IMPAC5 a tengerek védelméért felelős vezetők és gyakorló szakemberek, illetve döntéshozók globális közösségi eszmecseréjének kiemelkedő konferenciája. Lehetőséget nyújt a legújabb tudományok előtérbe helyezésére, valamint a tapasztalatok és a legjobb gyakorlatok megosztására a tengeri biodiverzitás megőrzésének megerősítése és az óceánok természeti és kulturális örökségének védelme érdekében.

Az IMPAC5 szimpóziuma "Innovációk a védett tengeri területek (MPA-k) javításában" (Innovations in Improving Marine Protected Areas (MPAs)] címmel exkluzív betekintést kínált az MPA-k tervezésére és kezelésére szolgáló új online platformra. A tanulási platform gyakorlati megközelítéseken keresztül nyújt útmutatót az MPA tervezői és gyakorlói részére az előttük álló kulcsfontosságú kihívások kezeléséhez. Ez a szimpózium összehozta a tengervédelem különböző területein tevékenykedő érdekelt feleket, hangsúlyozva a tudásmegosztás fontosságát az óceánkezelés javítása érdekében minden szinten.

Mivel az óceánok kevesebb mint 3%-a részesül hatékony védelemben, sürgős globális erőfeszítésekre van szükség a védett tengeri területek növelése érdekében. Védelmi és fenntarthatósági céljaik elérésében a védett tengeri területek hatékonyságát is javítanunk kell. A közelmúltban elfogadott Globális Biodiverzitási Keretrendszer (Global Biodiversity Framework) kulcsfontosságú célkitűzéseket tartalmaz a tengeri és szárazföldi területek 30%-ának védelmére bolygónkon, valamint a leromlott szárazföldi és tengeri területek 2030-ig történő helyreállítására.

Dr. Lizzie McLeod, a The Nature Conservancy globális zátonyokért felelős vezetője megjegyezte: "A természetvédelmi prioritás a levont tanulságok és a legjobb gyakorlatok globális hasznosítása ezen ambiciózus óceánkezelési célok elérése érdekében, beleértve a kulcspartnerekkel való közös megoldások kidolgozását."

A tudományos innováció és az új technológiák, valamint a globális legjobb gyakorlatok kihasználásával a tengeri területek kezeléséért felelős vezetők jobban meg tudnak birkózni a világ tengeri ökoszisztémáit fenyegető főbb veszélyekkel. "A védett tengeri területek (MPA-k) kulcsfontosságúak az óceánok egészsége és a fenntartható fejlődés szempontjából, ám széles körű támogatás nélkül nem mindig hatékonyak. Olyan döntéstámogató eszközökre van szükség, amelyek lehetővé teszik az MPA tervezésének és kezelésének javítását, a tudásmegosztást és az együttműködést, hogy a tengeri területek érdekelt felei megfelelő támogatást kapjanak az óceánok jobb védelméhez" - árulta el Ole Vestergaard, az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programjának programigazgatója.

"A Mary Kay örömmel támogatja a TNC-t, az UNEP-pel és a világ más szakértőivel együttműködésben, hogy megóvja világ legértékesebb javait: az óceánokat" - mondta Deborah Gibbins, a Mary Kay operatív igazgatója. "Ezek a szervezetek a vízi útvonalaink megőrzéséért folytatott küzdelem élvonalában állnak, és reméljük, hogy a Mary Kay finanszírozási támogatásának köszönhetően rendelkezni fognak azokkal az eszközökkel és erőforrásokkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy biztosítsák óceánjaink egészségét a következő generációk számára." (folyt.)



2023. február 9., csütörtök 08:46

A globális partnerek innovációkat jelentenek be a tengerek védelméért felelős vezetők számára, hogy a Mary Kay Inc. magánszektorbeli támogatásával segítsék óceánjainkat (2. rész)
    Vancouver, Kanada, 2023. február 9., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a The Nature Conservancy-ról tudni kell

A The Nature Conservancy globális természetvédelmi szervezet, amelynek küldetése a minden életnek otthont adó földek és vizek megóvása. Tudományos eszközöket felhasználva innovatív, pragmatikus megoldásokat dolgozunk ki a világ legnagyobb kihívásainak leküzdésére annak érdekében, hogy a természet és az emberek együtt élhessenek. Rendkívül széleskörű tevékenységünk kiterjed az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, a talajvédelemre, a vizek és óceánok védelmére, fenntartható élelmiszer és víz biztosítására és a városok fenntarthatóbbá tételének támogatására. 79 országban és területen munkálkodva olyan kollaboratív megközelítést alkalmazunk, amely segítségével tevékenységünkbe bevonjuk a helyi közösségeket, kormányokat, a magánszektort és más partnereket. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.nature.org) vagy kövessen minket @nature_press a Twitteren.


Amit az ENSZ Környezetvédelmi Programjáról (UNEP) tudni kell

A UNEP a világ vezető hangja a környezetvédelem terén. Vezető szerepet tölt be, és környezetvédelmi partnerségek létrehozására buzdít azáltal, hogy inspirálja, tájékoztatja és lehetővé teszi a nemzetek és népek életminőségének javítását anélkül, hogy a jövő generációinak életét veszélyeztetné.


Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230208005186/hu/

Kapcsolatok
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Karen Foerstel
Természetvédelmi kommunikációs stratégiáért, globális marketingért és kommunikációért felelős igazgató
917.652.2642 vagy kfoerstel@TNC.ORG
The Nature Conservancy


Forrás: Mary Kay


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.