OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 14., kedd 13:52

A Mary Kay a STEAM-pályákon tevékenykedő női vezetők következő generációját inspirálja az ifjúsági csúcstalálkozón (1. rész)
    Dallas, 2023. február 14., kedd (Business Wire/OTS) - A Young Women's Preparatory Network (Fiatal Nők Felkészítő Hálózata) / Irma Lerma Rangel Young Women's Leadership School (Irma Lerma Rangel Fiatal Női Vezetőképző Iskola) diákjai részt vesznek a különleges STEAM napon, amely a STEAM-pályákon tevékenykedő jövőbeli vezetőknek nyújt inspirációt - A Mary Kay Inc., a nők szerepvállalásának és oktatásának globális szószólója a közelmúltban a Dallas Independent School District's Young Women's Preparatory Network (YWPN) / Irma Lerma Rangel Young Women's Leadership School (Dallasi Független Iskolai Körzet (YWPN) Fiatal Nők Felkészítő Hálózata / Irma Lerma Rangel Fiatal Női Vezetőképző Iskola) 25 fiatal nőből álló csoportját látta vendégül a nők STEAM-pályákra való képzése és inspirálása céljából. Az események a Nők és lányok a tudományban nemzetközi világnapjának (International Day of Women and Girls in Science) február 11-i ünneplését előzték meg.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005591/hu/

A középiskolás korú diákok a napot a Mary Kay texasi Lewisville-ben található Richard R. Rogers Gyártási / K+F Központjában (R3) töltötték, ahol megtekintették a korszerű létesítményt, és megismerkedtek egy komplex, globális szépségipari vállalat STEAM-mel kapcsolatos gyártási folyamatainak különböző aspektusaival. A látogatást követően a hallgatók a saját STEAM-területük női szakértőiből álló testület előadását hallgatták meg. A testület olyan területek szakértőiből állt, mint az upstream innováció, a termékösszetétel, az információs technológia, a termékkutatás, a portfólió- és stratégiatervezés, valamint a folyamatfejlesztés. Délután a hallgatók mentori ebéden vettek részt, ahol lehetőségük volt megvitatni a nők számára a STEAM-pályákon rendelkezésre álló különböző karrierutakat, személyes és szakmai törekvéseiket, illetve azt, hogy hogyan tudnánk jobban bátorítani, felkészíteni és támogatni a STEAM-területeken karriert folytató fiatal nőket.

"A Mary Kay elkötelezett amellett, hogy lehetőséget biztosítson a nők következő generációja számára szenvedélyeik folytatására, és inspirálja őket - mert a jövő a STEAM" - mondta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay termékekért és a tudományos innovációért felelős igazgatója. "A nők alulreprezentáltak a STEAM-pályákon, ám csökkenthetjük ezt a szakadékot, ha kritikus korai tanulási lehetőségeket és expozíciót biztosítunk a fiatal nők számára az érdeklődésükre számot tartó STEAM-karrierek felkutatásához és felfedezéséhez."

A Young Women's Preparatory Network (Fiatal Nők Felkészítő Hálózata) egy nonprofit ügynökség, amely Texas állam állami iskolai körzeteivel együttműködve működteti az ország legnagyobb állami, csak lányokat fogadó, főiskolára felkészítő iskoláit. Az YWPN iskolák nehézségekkel küzdő városi negyedekben helyezkednek el, hallgatóik jó tanulmányi eredményekkel, középiskolai végzettségi és főiskolai felvételi aránnyal rendelkeznek. A YWPN létrehozta az első állami/magán partnerséget a Dallas Independent School District-tel (Dallasi Független Iskolai Körzet), és 2004-ben megnyitotta az Irma Lerma Rangel Young Women's Leadership Schoolt (Irma Lerma Rangel Fiatal Női Vezetőképző Iskola).

"Nagyon örülünk, hogy fiatal női hallgatóink részt vehetnek egy olyan napon, amely számtalan STEAM-pályákon tevékenykedő nővel kiépített tartalmas kapcsolatot kínál, és hálásak vagyunk a Mary Kaynek ezért a lehetőségért" - mondta Lynn McBee, a Young Women's Preparatory Network vezérigazgatója. "Ezek a jövőbeli vezetők intelligens, tehetséges fiatal nők. Ha más, STEAM-területeken dolgozó sikeres nőkkel találkozhatnak és láthatják az általuk kifejtett hatást, az további motivációt jelent számukra, hogy még messzebbre jussanak, még többet érjenek el, és remélhetőleg egy napon a STEAM révén megváltoztassák a világot."

A Mary Kay ünnepli és bátorítja a fiatal nőket, akik vezetői képességeikkel, innovációjukkal és eltökéltségükkel kezükbe veszik saját jövőjüket, hogy kiváló eredményeket érjenek el a STEAM-területeken. A nők a tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai területeken dolgozó munkaerő mindössze 28%-át teszik ki. [1] Azzal, hogy folyamatos támogatást nyújt a STEAM-területeken tevékenykedő fiatal nőknek, a vállalat folytatja Mary Kay küldetését, hogy világszerte javítsa a nők életét.

[1] Források
National Girls Collaborative Project (2022). A lányok és nők helyzete a STEM-területeken. https://ngcproject.org/resources/state-girls-and-women-stem
(folyt.)



2023. február 14., kedd 13:52

A Mary Kay a STEAM-pályákon tevékenykedő női vezetők következő generációját inspirálja az ifjúsági csúcstalálkozón (2. rész)
    Dallas, 2023. február 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kayről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek elsőként sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: hogy a nők életét gazdagabbá tegye. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, azzal egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre, és kövessen minket a Facebookon, Instagramon, illetve a LinkedIn-en, vagy a Twitteren.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005591/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. globális kommunikáció
newsroom.marykay.com
+1.972.687.5332
media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.