OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 23., csütörtök 09:30

Bemutatkozik a Starbucks Oleato™ - egy forradalmian új kávézási rituálé (1. rész)
    Milánó, 2023. február 23., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Starbucks® legfinomabb arabica kávéjának váratlan átalakulása Partanna® extra szűz olívaolajjal bársonyosan sima, ínycsiklandóan buja új kávéélményt kínál - A Starbucks Reserve® Roastery Milan és a Starbucks Italy kávézóiban bemutatott Oleato a következő évben bemutatkozik a kiválasztott piacokon szerte a világon

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230221005759/hu/

A Starbucks a mai napon bemutatta a kávét átalakító innovációját, a szokatlan ízeket egyesítő kávéital termékcsaládot, az Oleatót, amely a Starbucks arabica kávét finoman dúsítja egy kanál Partanna hidegen sajtolt, extra szűz olívaolajjal. Az eredmény bársonyosan sima, finoman édes és buja kávé, amely minden csészét különleges új ízzel és textúrával gazdagít. Az olaszországi Starbucks kávézókban február 22-én induló új italválaszték a következőket tartalmazza: Oleato™ Caffé Latte, Oleato™ Iced Shaken Espresso, valamint Oleato™ Golden Foam™ Cold Brew. A Starbucks Reserve Roastery Milan a következő öt italt mutatja be a vásárlóknak február 22-én: Oleato™ Caffé Latte, Oleato™ Iced Cortado, Oleato™ Golden Foam™ Cold Brew, Oleato™ Deconstructed és Oleato™ Golden Foam™ Espresso Martini. A Starbucks idén tavasszal megkezdi az italok bevezetését a kiválasztott piacokon világszerte, kezdve Dél-Kaliforniával, az Egyesült Államokban. Az év későbbi részében Japán, a Közel-Kelet és az Egyesült Királyság is bevezeti az italokat.

"1983-ban, az első milánói utam során magával ragadott a közösségi érzés, az összetartozás, valamint a kávé iránti szenvedély, amely a város eszpresszó bárjaiban fogadott. Ez az utazás inspirált arra, hogy elhozzam a kézzel készített eszpresszó rituáléját a Starbuckshoz, Amerikába. Az Oleato jelenti a kávé következő forradalmát, amely a természet legkiválóbb összetevőinek alkímiáját hozza létre, a Starbucks arabica kávészemekből és a Partanna hidegen sajtolt extra szűz olívaolajból" - árulta el Howard Schultz, a Starbucks ideiglenes vezérigazgatója. "Ma ugyanolyan lelkes vagyok, mint 40 évvel ezelőtt, az Oleato felnyitotta a szemünket a friss, új lehetőségekre és a mindennapi kávé élvezetének átalakulására" - mondta Schultz.

A Starbucks folyamatos inspiráció után kutatva felfedte azt a családi hagyományt, amely Olaszország egyes régióiban már generációk óta létezik: a napi egy kanál extra szűz olívaolaj lélekemelő rituáléját. Ez vezette a Starbucksot a Partannához, egy extra szűz olívaolajat készítő olasz márkához, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza, és elkötelezett a prémium extra szűz olívaolaj készítése iránt.

Oleato, az új kávézási rituálé

A Partanna a legkiválóbb mediterrán olajbogyókból, köztük a szicíliai Partannából származó, kiváló minőségű Nocellara del Belice (más néven Castelvetrano) olajbogyóból készített extra szűz olívaolaj rendkívüli, válogatott keverékét alkotta meg. A keveréket gondosan választották ki, hogy tökéletes párt alkosson a Starbucks kávéval, amelyet aztán olyan ügyesen kevernek bele az italba, hogy az semmi máshoz nem fogható, bársonyos és ínycsiklandó élményt nyújtson.

Starbucks Oleato italok, amelyeket a Starbucks kávézókban szolgálnak majd fel világszerte:
     -    Oleato™ Caffé Latte: Starbucks Blonde Espresso Roast, egy finoman pörkölt, sima és enyhén édes kávé, Partanna extra szűz olívaolajjal gazdagítva, és krémes zabtejjel gőzölve bársonyosan sima, kellemesen buja lattét alkot.
     -    Oleato™ Golden Foam™ Cold Brew: A buja Partanna extra szűz olívaolaj hívogató aromájával gazdagított hideg hab lassan áramlik át a sötét, sima, hideg főzeten, enyhe édes ízt kölcsönözve az italnak.
     -    Oleato™ Iced Shaken Espresso: Ennek a kávéitalnak az íze többrétegű, amelyet a mogyoró, a gazdag eszpresszó és a Partanna extra szűz olívaolajjal gazdagított krémes zabtej édesítenek.

Bizonyos piacokon a vásárlóknak lehetőségük lesz arra is, hogy egy adag - egy kanálnyi mennyiség - Partanna extra szűz olívaolajat is adjanak a kiválasztott italokhoz. Ezután ezzel az adaggal gazdagítanak (gőzölve, összerázva vagy belekeverve) bizonyos italokat, például eszpresszókat és tea lattékat. A Golden Foam is elérhető lesz külön kérésre, ami hideg és meleg italok mellé finom öntetként is felszolgálható.

Tökéletes párt alkotva a finom Starbucks Reserve kávéval, a Starbucks Reserve Roastery Milan a mai napon a következő öt Starbucks Reserve Oleato italt mutatta be:
     -    Oleato™ Caffé Latte: A Starbucks Reserve Espresso és a krémes zabtej Partanna extra szűz olívaolajjal gazdagítva bársonyosan sima, buja lattét alkot.
     -    Oleato™ Iced Cortado: Starbucks Reserve Espresso, demerara szirup, egy csipetnyi narancskeserű és zabtej Partanna extra szűz olívaolajjal átitatva, majd jéggel és narancshéjjal felszolgálva.
     -    Oleato™ Golden Foam™ Cold Brew: Starbucks Reserve Cold Brew enyhén édesítve demerara sziruppal és Partanna extra szűz olívaolajjal átitatott hideg habbal, hívogató aromát és enyhe édes ízt eredményez.
     -    Oleato™ Deconstructed: Óda az olívaolaj és egy csepp citrom kombinációjának olasz hagyományához. Ez az ital a Starbucks Reserve Espresso-t és a Partanna extra szűz olívaolajat pazar maracuja hideg habbal ötvözi.
     -    Oleato™ Golden Foam™ Espresso Martini: Starbucks Reserve Espresso, vodka és vaníliabab szirup, aranyszínű habbal a tetején - a fior di latte (édes krém) és a Partanna extra szűz olívaolaj egyesülése. (folyt.)



2023. február 23., csütörtök 09:30

Bemutatkozik a Starbucks Oleato™ - egy forradalmian új kávézási rituálé (2. rész)
    Milánó, 2023. február 23., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    "Az italok megalkotásakor a kávé és az olívaolaj - a természet két legtranszcendensebb összetevőjének - gazdag öröksége és eredettörténete inspirált bennünket" - mondta Amy Dilger, a Starbucks vezető italfejlesztője. "A Starbucks kávé olívaolajjal történő ízesítésével bársonyosan sima, gazdag textúrát kaptunk; az olívaolaj vajas, telített ízei tökéletesen párost alkot a kávé lágy, csokoládés jegyeivel."

"A Partanna olajbogyók egyik különlegessége az egyedi diós, enyhén édes ízük - gondoljunk csak a lágy vajkaramellára. Ez a kávénk természetes kiegészítője" - mondta el Dilger. "Akár melegen, akár hidegen issza az Oleato-t, igazán fényűző, texturális élményben lesz része."

Tudjon meg többet ezen italok inspirációjáról és létrehozásáról itt. - https://stories.starbucks.com/stories/2023/the-story-behind-starbucks-new-coffee-ritual-oleato-olive

A kávéinnováció következő szintre emelése

Az olasz idill a kávéval, az ételekkel és a közösséggel már a cég megalakulása óta inspirálta a Starbucks-élményt, és befolyásolta a kávé- és ételkínálatát, a kávézók kialakítását, valamint a művészet iránti tiszteletét.

"A kávékészítés művészete, a gondozás és az alkotás továbbra is a Starbucks központi elemét képezi. Törekvésünk, hogy ezután is a világ élvonalában legyünk a prémium kávé területén - mind a művészetet, mind a tudományt tekintve - ma éppolyan erős, mint több mint 50 évvel ezelőtt, amikor az első Starbucks megnyitotta kapuit" - nyilatkozta Schultz. "Örökségünket szem előtt tartva továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felülmúljuk vásárlóink elvárásait azáltal, hogy innovatív élményeket kínálunk."

Az 1984-ben felszolgált első Starbucks Caffé Lattétól a Pumpkin Spice Lattén át, a Nitro Cold Brew-ig és az újabb Iced Shaken Espresso italokig a Starbucks továbbra is számos innovatív italt kínál vásárlóinak.


Amit a Starbucksról tudni kell

A Starbucks Coffee Company 1971 óta elkötelezett a kiváló minőségű arabica kávé etikus beszerzése és pörkölése mellett. Ma világszerte közel 36 000 kávézójával a vállalat a speciális kávék elsődleges pörkölője és forgalmazója a világon. A kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségünk és vezérelveink révén minden csészében életre keltjük az egyedülálló Starbucks-élményt ügyfeleink számára. Ha osztozni szeretne ebben az élményben, látogasson el kávézóinkba, vagy keressen minket online a stories.starbucks.com vagy a starbucks.com címen.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230221005759/hu/

Kapcsolat
Email: press@starbucks.com
Hotline: 206-318-7100


Forrás: Starbucks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.