OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 1., szerda 10:00

A Foo Fighters és a Stern Pinball új rock and roll flippergépeket mutatnak be (1. rész)
    Chicago, 2023. március 1., szerda (Business Wire/OTS) - Az exkluzív SXSW rendezvény hatalmas szenzációja - A Stern Pinball, Inc. egy új flippergép családot mutat be, amely a 2021-es Rock and Roll Hall of Fame újoncaival, a Foo Fighters zenekarral együttműködésben készült. A Foo Fighters flippergépek Pro, Premium és Limited Edition (LE) modellekben kaphatók.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005297/hu/

A Foo Fighters 1995-ben lépett először a világ színpadára klasszikus saját címet viselő debütáló albumukkal. Pályafutásuk során a zenekar 10 stúdióalbumot adott ki, több mint 32 millió lemezt értékesített világszerte, 15 Grammy-díjat nyert, elnyerte az első MTV "Global Icon" díjat, valamint 2021-ben bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába (Rock and Roll Hall of Fame). A nemzetközi stadionok, arénák és fesztiválok egyik legnagyobb szenzációjának zenéje hamarosan flippergép formában fogja betölteni a játéktermeket és a szórakozóhelyeket.

A Stern Foo Fighters gépei elhozzák a Foo Fighters koncertélményt az otthonokba, miközben a játékosok egy epikus flipper kalandba merülnek, amely a zenekar kiterjedt repertoárjából 15 ikonikus dalt tartalmaz, köztük az All My Life, a Best of You, a Breakout, az Everlong, a Holding Poison, az I'll Stick Around, a Learn to Fly, a Monkey Wrench, a My Hero, a Run, a Something from Nothing, a The Pretender, a This is a Call, a Times Like These, valamint a Walk című slágereket.

A banda saját tagjai, Dave Grohl, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee és a néhai, nagyszerű Taylor Hawkins kreatív közreműködésével több mint két évig készült gép, a Stern Foo Fighters egy felsőkategóriás flippergép - és még annál is sokkal több. Egy teljesen új univerzumot fejlesztettek ki lenyűgöző, kézzel rajzolt grafikákkal és egyedi animációkkal, beleértve a "Foo Fighters Saturday Morning Action Time!" című kitalált tévésorozatot, amely a zenekar azon törekvését mutatja be, hogy megmentse a rock and rollt… ÉS A VILÁGOT! Csatlakozz a Foo Fighters-hez ezen a mentőakción, hogy feltartóztasd a gonosz, titokzatos idegen nagyurat és robotseregét. Kutasd át az 51-es körzet felső játékterét, hogy betörj a területre és felszabadítsd a flipper káoszt. Ugorj be a furgonba, és töltsd le tisztességes szolgálati idődet, hogy megmentsd az emberiséget a kihalástól, és hagyd, hogy a rockzene uralkodjon!

A Foo Fighters flipperek a Stern díjnyertes Insider Connected™ rendszerével rendelkeznek, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különféle módokon lépjenek interaktív játékba és hozzáférjenek a játékosok globális hálózatához. Az Insider Connected segítségével a játékosok nyomon követhetik a fejlődést, új, játékspecifikus eredményeket érhetnek el, kapcsolatba léphetnek a játékos közösséggel, valamint promóciókban és kihívási küldetésekben vehetnek részt. Az Insider Connected emellett egy kezelőközpontú eszközkészletet is biztosít, amely a helyi ranglistákon keresztül ösztönzi a helyi játékokat, növeli a játékosok lojalitását, elemzi a teljesítményüket, és a gépek távoli beállításait, illetve karbantartását is elvégzi. Az Insider Connected-re regisztrálni az insider.sternpinball.com/ internetes címen lehet.

A világszerte 1000 gépre korlátozott és a gyűjtők által közkedvelt Limited Edition tartalmazza az Expression Lighting System™ rendszert. A 96 intelligens RGB LED-del felszerelt Expression Lighting System teljes színspektrum szabályozást tesz lehetővé. A szekrény oldalain kivágott zsebekben elhelyezett, színes témájú játéktér megvilágítást biztosító integrált játéktér-világítási rendszer össze van hangolva a kifejezetten a dalokhoz tervezett egyedi fényműsorokkal, és dinamikusan reagál a játékeseményekre. Az LE verzió továbbá exkluzív Rock-Battle ihlette, színes tükrös hátsó üveglapot, exkluzív, színpompás, nagy felbontású fényvisszaverő fóliával bevont és műalkotással borított szekrényt, egyedi magasfényű Overlord zöld porszórt flipper vasalást, egyedi tervező által dedikált alsó ívet, exkluzív belső művészi flipper-karokat, továbbfejlesztett audiorendszert, tükröződésmentes flipper játéktér üveglapot, rázómotort, sorszámozott emléktáblát, valamint a Stern elnöke, Gary Stern és Seth Davis elnök-vezérigazgató által aláírt hitelességi bizonyítványt tartalmaz.

"A Foo Fighters-szel együttműködésben egy vadiúj flipper univerzumot hoztunk létre hihetetlen háttérzenével. Az egyedülálló, gyors és gördülékeny játéktervezésből eredő, látványos fényshow-kkal és lenyűgöző, kézzel rajzolt grafikákkal komponált energia elhozta a végső játékélményt" - mondta Seth Davis elnök-vezérigazgató. "Csatlakozz még ma, és válj hőssé."

Az új Foo Fighters flippergépek egy különleges debütáló rendezvényen mutatkoznak be, amikor ki is lehet próbálni őket a The House of Internet partin, az SXSW során március 10. és 12. között a The Pershing rendezvény helyszínen Austinban, Texas államban.

Ár és elérhetőség:

A gyártó által javasolt kiskereskedelmi ár ("MSRP")*:

*Az MSRP ár az USA végfelhasználói számára történő értékesítésekre vonatkozik ÁFA, GST, forgalmi adó, vám vagy egyéb adók nélkül.
Pro Edition:    6999 USD
Premium Edition:    9699 USD
Limited Edition:    12999 USD

A Foo Fighters flipperek és tartozékok már világszerte elérhetőek a hivatalos Stern Pinball forgalmazókon és kereskedőkön keresztül. (folyt.)



2023. március 1., szerda 10:01

A Foo Fighters és a Stern Pinball új rock and roll flippergépeket mutatnak be (2. rész)
    Chicago, 2023. március 1., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit az Insider Connected-ről tudni érdemes

Az Insider Connected egy átfogó technológiai kezdeményezés a Stern flipperek univerzumának összekapcsolására. A platform célja, hogy otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt fokozza és növelje a játékosok elköteleződését a játékok iránt. Emellett a flippergépek professzionális kezelőinek robusztus eszközkészletet kínál a helyi játékokhoz, a játékosok lojalitásának növeléséhez, a teljesítmény elemzéséhez, a távoli beállítások elvégzéséhez és a gépek karbantartásához.

Az Insider Connected-re regisztrálni az insider.sternpinball.com internetes címen lehet. A játékosok összekapcsolt játékra is regisztrálhatnak a gépen található regisztrációs QR-kód beolvasásával. Amint egy játékos regisztrál, kap egy egyedi QR-kódot, amellyel bármely csatlakoztatott Stern flippernél, bárhol a világon azonosítani lehet a játékost. Amikor egy játékos belép a gépbe, nyomon követheti a fejlődését, új, játékspecifikus eredményeket érhet el, kapcsolatba léphet a játékos közösséggel, valamint promóciókban és kihívási küldetésekben vehet részt.

"Az Insider Connected átalakítja a játékosok flipperekkel való interakcióját. A kezelők olyan új eszközök előnyeit élvezhetik, amelyek elősegítik az ismételt játékot és segítenek távolról karbantartani a játékokat, miközben a játékosok különleges szórakoztató helyi jelvényeket szerezhetnek" - árulta el Seth Davis, a Stern Pinball, Inc. elnök-vezérigazgatója.


Amit a Stern Pinball, Inc.-ről tudni érdemes

A Stern Pinball, Inc. olyan lenyűgöző szórakoztatást kínál, amely életre szóló játékszeretetet teremt, szenvedélyt vált ki, barátságokat kovácsol, és szórakoztató, innovatív, technológiailag fejlett flipperjátékok és élmények révén mindenhol összeköti az embereket. Az Észak-Amerika szívében található chicagói O'Hare nemzetközi repülőtértől néhány percre található vállalat technológiailag fejlett földi és digitális flipperjátékok, alkatrészek, kiegészítők és árucikkek teljes sorát hozza létre, tervezi, mérnökileg szerkeszti, gyártja, forgalmazza és terjeszti. A Stern Pinball digitális, fogyasztói, kereskedelmi és vállalati piacokat szolgál ki szerte a világon.

A legújabb Stern Pinball címek közé tartozik:a James Bond, a Rush, a Godzilla, a The Mandalorian, a Led Zeppelin, az Avengers: Infinity Quest, a Teenage Mutant Ninja Turtles, a Stranger Things, az Elvira's House of Horrors, a Jurassic Park, a Black Knight: a Sword of Rage, a The Munsters, a The Beatles, a Deadpool, az Iron Maiden, a Guardians of the Galaxy, a Star Wars, az Aerosmith, a Ghostbusters, a KISS, a Metallica, a Game of Thrones, a The Walking Dead, a Star Trek, az AC/DC, a Batman és Pókember. A játékosok széles köre élvezi a Stern Pinball játékait a világszerte nagy tétű versenyeken szereplő professzionális flipperektől egészen a kezdő játékosokig, akik első ízben fedezik fel az ezüstlabda vonzerejét. Ha szeretne csatlakozni a mókához és többet szeretne megtudni, látogasson el a www.sternpinball.com internetes címre.

Minden védjegy és terméknév a megfelelő vállalatok tulajdonát képezi.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005297/hu/

Kapcsolat
Zach Sharpe
zach.sharpe@sternpinball.com


Forrás: Stern Pinball, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.