OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. március 16., csütörtök 15:53

Az idén is lesz Hungalimentaria!
    Budapest, 2023. március 16., csütörtök (OTS) - Idén immár 14. alkalommal szervezik meg a hazai élelmiszerbiztonsági és élelmiszervizsgálati szektor talán legfontosabb tudományos tanácskozását és kiállítását. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Eurofins Analytical Services Hungary Kft. (a WESSLING Hungary Kft. jogutódja) szervezésében megvalósuló HUNGALIMENTARIA konferencia és szakmai kiállítás programja összeállt, a szervezők várják a jelentkezőket!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230316_003.jpg

A kétévente megrendezett Hungalimentaria konferencia és kiállítás célja, hogy az élelmiszerek és takarmányok vizsgálatát végző laboratóriumok munkatársai, a vizsgálati eredményeket hasznosító, döntéshozó szakemberek, valamint az élelmiszeripar legfontosabb szereplői számára közel hozza az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos és gyakorlati aspektusait, illetve az élelmiszer-jog aktuális kérdéseit.

Az idei esemény kiemelt témái: az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok kihívásai, táplálkozástudomány, analitika, szabályozási és fenntarthatósági kérdések, valamint a körforgásos gazdaság az élelmiszeriparban.

A legfontosabb információk:
     -    Az időpont: 2023. április 18-19.
     -    A helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)
     -    Fővédnök: Dr. Nagy István agrárminiszter úr

A nagy múltú (immár 27 éves) Hungalimentaria konferenciának egyedülálló és értékes szakmai programjai mellett az egyik legfőbb célja, hogy az egymással folytatott megbeszélések mellett minél jobban érezzék magukat a két napos rendezvény során.

A jó hangulatot a kitűnő helyszín és a gálavacsora mellett a hazai stand up comedy egyik legismertebb képviselője, Litkai Gergely humorista biztosítja.

A vendéglátó Aquaworld Resort külön linket hozott létre honlapján a résztvevők számára, akik itt a kétnapos konferencia szálláslehetőségeivel kapcsolatban tájékozódhatnak, és kedvezményesen vehetik igénybe a kitűnő hotel szolgáltatásait.

Ide kattintva letöltheti a jelentkezési lapot: https://eurofinstudaskozpont.hu/resources/hungalimentaria/Hungalimentaria2023JelentkezesiLap.docx

Online jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScguVY5YM_T6C0Pte88X2008DwiZRrOC7AXXk7d1nk-gvWzPQ/viewform?

Íme a részletes program: https://eurofinstudaskozpont.hu/resources/hungalimentaria/hungalimentaria_2023_program.pdf

A szervezők nem csak a résztvevők, hanem a kiállítók jelentkezését is várják az hungalimentaria@laboratorium.hu email-címen, a folyamatosan frissülő információk megtalálhatók a Hungalimentaria honlapján: https://eurofinstudaskozpont.hu/hungalimentaria-aktualis_hu.html .
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.