OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 23., csütörtök 09:45

A Mary Kay a nők vezető szerepének és a magánszektor természetvédelemben való részvételének fontosságát hangsúlyozta a World Ocean Summit 2023-as rendezvényen, amelynek házigazdája az Economist Impact volt (1. rész)
    Dallas, 2023. március 23., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc., a vállalati fenntarthatóság globális szószólója és az ENSZ Globális Megállapodás Fenntartható Óceáni Alapelveinek (UN Global Compact Sustainable Ocean Principles) aláírója továbbra is fontos szerepet játszik az óceánok védelmében. Februárban a szépségmárka úttörő, felhasználóbarát platformot indított útjára, amely értékes útmutatást, döntéstámogató eszközöket és gyakorlati ismereteket kínál a tengeri területek kezelését végző csoportok számára. A bejelentést követően a Mary Kay nemrégiben részt vett a portugáliai Lisszabonban az Economist Impact szervezésében megrendezett 10. World Ocean Summit and Expo 2023 rendezvényen.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230322005550/hu/

A World Ocean Summit egy évente megrendezésre kerülő globális esemény, amely az óceáni közösség széles körét fogja össze az üzleti élettől és a pénzügyektől kezdve a kormányokon és a nemzeti, illetve nemzetközi döntéshozókon, valamint a civil társadalmon át egészen a tudományos szféráig. A háromnapos csúcstalálkozón a több mint 100 országból származó résztvevők száma meghaladta az 1500 főt, ahol 188 előadó foglalkozott az óceánokat érintő legsürgetőbb kihívásokkal, mint például az éghajlatváltozással, a biológiai sokféleség elvesztésével, valamint a környezetszennyezéssel.

A Mary Kay Portugal vezérigazgatója, Sandra Silva egyike volt a csúcstalálkozó "A korallzátonyok helyreállítása az óceánvédelmi akció középpontjában" című eszmecsere jeles paneltagjainak, ahol olyan más figyelemre méltó előadókhoz csatlakozott, mint Yabanex Batista a Korallzátonyok Globális Alapjától (Egyesült Nemzetek), Tom Moore a King Abdullah Tudományos és Technológiai Egyetemről (Szaúd-Arábia), illetve Deborah Brosnan, a Deborah Brosnan & Associates-től.

Silva hangsúlyozta az óceánok megőrzésének fontosságát, és kijelentette: "Az óceán emberek milliárdjainak megélhetése szempontjából bír kritikus fontossággal, így mindannyiunknak szerepet kell vállalnunk az óceánok megőrzésében és a fenntartható óceángazdaságban. A Mary Kay az élet és az üzlet minden területén támogatja a nők szerepvállalását, beleértve bolygónk egészségét is."

Martin Koehring, az Economist Impact World Ocean Initiative vezetője kifejtette: "Létfontosságú, hogy megőrizzük az óceáni akciók lendületét, beleértve a csúcstalálkozónkat és a kiadványainkat is. Ebben az évben a csúcstalálkozó az ágazatközi ülések felvonultatásával elősegítette a szinergiák kiaknázását és bátorította az ágazatközi elkötelezettséget. A Mary Kay részvétele a World Ocean Summit és Expo 2023-on az óceánok védelme melletti állásfoglalását, valamint a fenntartható jövő megteremtése iránti folyamatos elkötelezettségét szemlélteti."

A World Ocean Initiative a World Ocean Summit lendületét és fókuszpontját egy egész éves, óceánokkal foglalkozó programmá alakítja, amely egy agytröszt leleményességét egy médiamárka kreativitásával ötvözve az Economist Impact képességeinek teljes tárházát kiaknázza, hogy bevonja a globálisan befolyásos közönséget. A World Ocean Initiative célja, hogy a vállalkozások, a döntéshozók, a befektetők, a tudósok és a civil szervezetek között megkönnyítse, motiválja és ápolja az együttműködést azzal a céllal, hogy megoldásokat keressenek a legégetőbb óceáni kihívásokra és lehetőségekre.

A Mary Kay a The Nature Conservancy-vel való együttműködése révén már több mint 32 éve az óceánok egészségével és a korallzátonyokkal kapcsolatos tudatosság növelésén dolgozik. A Mary Kay által támogatott egyik kulcsfontosságú projekt a "Super Reefs", amely olyan rendkívül ellenálló korallzátonyokból álló globális hálózatot azonosít, véd és fejleszt, amely egy felmelegedő óceánban is képes életben maradni.

"A korallzátonyok történetének eme kritikus pillanatában a Super Reefs csapata összehozza a korallzátonyok kormányait és közösségeit a Woods Hole Oceanographic Institution, a Stanford Egyetem és a The Nature Conservancy óceántudományi, természetvédelmi és kezelési szakértőivel, valamint a Mary Kay magánszektorbeli támogatásával" - árulta el Dr. Elizabeth McLeod, a The Nature Conservancy munkatársa.

Kattintson ide (https://www.youtube.com/watch?v=oERL2Hli26c), hogy megtekintse A korallzátonyok helyreállítása az óceánvédelmi akció középpontjában című panelbeszélgetést.

TUDTA?
     -    A CEO Water Mandate (Vezérigazgatói vízmandátum) az ENSZ Globális megállapodásának (UN Global Compact) kezdeményezése, amely az üzleti élet vezetőit mozgósítja a víz, a higiénia és az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljai terén (United Nations Sustainable Development Goals). (A Mary Kay aláíró, és 2021 februárjában csatlakozott).
     -    Az óceánok fenntartható használatával kapcsolatban rögzített alapelvek (Sustainable Ocean Principles), melyek több mint 300 érdekcsoporttal folytatott konzultáció során kerültek kidolgozásra, keretrendszert biztosítanak a különféle gazdasági ágazatokban és földrajzi területeken az óceánok használatával kapcsolatosan alkalmazott felelős üzleti gyakorlatoknak. Az elvek az Egyesült Nemzetek Globális megállapodásában rögzített tíz emberi jogi, munkaügyi, környezetvédelmi és korrupció-ellenességi alapelvre épülnek és kiegészítik azokat. (A Mary Kay aláíró, és 2021 februárjában csatlakozott). (folyt.)



2023. március 23., csütörtök 09:45

A Mary Kay a nők vezető szerepének és a magánszektor természetvédelemben való részvételének fontosságát hangsúlyozta a World Ocean Summit 2023-as rendezvényen, amelynek házigazdája az Economist Impact volt (2. rész)
    Dallas, 2023. március 23., csütörtök (Business Wire/OTS) -

        -    Az óceán kulcsszerepet játszik a nettó nulla, rugalmas és méltányos gazdaságra való átállásban, valamint a 2030-ig tartó teljes fenntartható fejlődési agenda megvalósításában. A globális üzleti közösség közös felelőssége, hogy megtegye a szükséges lépéseket az óceánok egészségének megőrzése érdekében. (A Mary Kay tag, és 2022 augusztusában csatlakozott).


AMIT A MARY KAY-RŐL TUDNI ÉRDEMES

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, azt a célt tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért kérjük, látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedIn-en vagy a Twitteren.


Amit a The Nature Conservancy-ról tudni kell

A The Nature Conservancy globális természetvédelmi szervezet, amelynek küldetése a minden életnek otthont adó földek és vizek megóvása. Tudományos eszközöket felhasználva innovatív, pragmatikus megoldásokat dolgozunk ki a világ legnagyobb kihívásainak leküzdésére annak érdekében, hogy a természet és az emberek együtt élhessenek. Rendkívül széleskörű tevékenységünk kiterjed az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, a talajvédelemre, a vizek és óceánok védelmére, fenntartható élelmiszer és víz biztosítására és a városok fenntarthatóbbá tételének támogatására. 76 országban és területen munkálkodva - 37-ben közvetlen természetvédelmi hatással, 39-ben pedig partnereken keresztül -, olyan együttműködési megközelítést alkalmazunk, amely segítségével tevékenységünkbe bevonjuk a helyi közösségeket, kormányokat, a magánszektort és más partnereket. További információkért kérjük, látogasson el a www.nature.org weboldalra, vagy kövesse a @nature_press-t a Twitteren.


Amit a World Ocean Initiative-ről tudni érdemes

Az Economist Impact World Ocean Initiative elnevezésű kezdeményezése a tengereink előtt álló legnagyobb kihívások: az éghajlatváltozás, a biológiai sokféleség elvesztése, illetve a szennyezéssel kapcsolatos témák kezelésével támogatja a fenntartható óceángazdaság fejlődését. Egész évben és zászlóshajó World Ocean Summit rendezvényünkön bátor gondolkodásra ösztönözzük az embereket, új partneri együttműködéseket teszünk lehetővé, és felkutatjuk az egészséges kék bolygó érdekében tett leghatékonyabb lépéseket. További információ az impact.economist.com/ocean oldalon található.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230322005550/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.