OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2010. augusztus 3., kedd 13:00

Az Adóhivatal köszönetet mond a becsületes adófizetőnek, és sok szerencsét kíván a "Villa Pflock" házlottóhoz
    Ausztria, 2010. augusztus 3., kedd (APA/OTS) - Paula Pflock asszonyt nemrégiben az Adóhivatalból keresték telefonon, mivel mint az egyetlen ausztriai "házlottó" szervezője, már a házlottó elindításakor becsületesen befizette a jogszabály által előírt 47.520,00 eurós ügyleti díjat.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100803_001.jpg


Ha az embert az Adóhivatalból keresik telefonon, az általában nem sok jót jelent, Pflock asszony esetében azonban ez nem így volt. Néhány nappal ezelőtt váratlan telefonhívást kapott: egy hölgy kereste az Adóhivatalból, aki azt szerette volna tudni, hány házlottó-szelvényt sikerült addig eladnia. A hölgy ezután elmondta, hogy Pflock asszony volt az egyetlen házlottó-szervező Ausztriában, aki már előre befizette a jogszabály által előírt ügyleti díjat. "Az Adóhivatal nevében megköszönöm az azonnali befizetést, és nagyon sok sikert kívánok a házlottóhoz!" - mondta az Adóhivatal képviselője.
A költségek és a sok munka ellenére Pflock asszony egészen addig folytatja a lottószelvények árusítását, amíg mind a 3600 szelvényt el nem adja, hiszen végül is egy tökéletes állapotúra felújított villáról van szó, amelyben még mozgássérültek számára beépített lift is van. A lottószelvények az interneten keresztül vásárolhatók meg, darabonként 99 euróért a www.luxuryvillatowin.com internetes címen. Eddig 2789 szelvény kelt el. Pflock asszony őszintén reméli, hogy a St. Aegyd am Neuwalde-ban, csodálatos természeti környezetben, egy számos szabadidős tevékenységet kínáló park közelében lévő villát mihamarabb átadhatja majd a nyertesnek. Az előírt adókat Pflock asszony már befizette, a nyertesnek csak annyi dolga van, hogy birtokba vegye a nyereményét, és beköltözzön a villába!
Házlottó-szelvények és további tájékoztatás a www.luxuryvillatowin.com internetes címen kaphatók

Az érdeklődők az alábbi címen kaphatnak tájékoztatást:
Mrs. Paula Pflock
Badweg 46
3193 St Aegyd am Neuwald
Ausztria
office@luxuryvillatowin.com
www.luxuryvillatowin.com

Tel.: +43 664 3948 787
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.