OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. november 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 23., hétfő 13:56

Átadták a Junior Prima Díjakat "Népművészet és közművelődés" kategóriában a Docler Holding irodaházában.
    Budapest, 2013. szeptember 23., hétfő (OTS) - Szeptember 20-án, pénteken átadták a Junior Prima Díjakat tíz tehetséges, 30 év alatti művésznek "Népművészet és közművelődés" kategóriában a Docler Holding irodaházában.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130923_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130923_002.jpg

A 2013-as díjazottak: Kovács Márton - népzenész, Vódli Zoltán - ostorkészítő, bőrműves, Kubinyi Júlia - népdalénekes, Illés Vanda - kézműves, Berta Alexandra - népdalénekes, citerás, népzene tanár, Hevesi Ernő - hegedűművész, Rosonczy-Kovács Mihály - népzenész, népdaloskönyv-szerkesztő, Zsuráfszky Zoltán - néptáncos, Tintér Gabriella - népzenész, népdalénekes, Csoóri Sándor - népdalénekes, népzenész.
A díjakat Honti Hanna, a Prima Primissima Alapítvány titkára és Gattyán Györgynek, a Docler cégcsoport tulajdonosának, a Prima Primissima Díj társalapítójának képviseletében Nemes Tamás kommunikációs és CSR vezető adta át. A díjazottak Szmrecsányi Boldizsár, az "Égre törő íjász" szobrát és kétmillió forintos csekkeket vehettek át ünnepélyes keretek között a Junior Prima Díj részeként.
A Docler cégcsoport immár három éve társalapítója a Prima Primissima Díjnak, Népművészet és Közművelődés kategóriában jutalmazza az arra érdemes fiatalokat. Az idei díjátadóval együtt, az elmúlt három évben összesen 30 fiatal tehetség munkáját ismerték el. A szakmai zsűri minden évben több száz jelölt közül választja ki a díjazottakat.

Sajtókapcsolat:


Bolyki Andrea
Rendezvényszervező
DoclerHolding Kft.
1101 Budapest, Expo tér 5-7.
Mobil: +36-30-542-9870
Email: bolyki.andrea@doclerholding.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.