OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. november 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2013. szeptember 23., hétfő 15:24

Évadnyitó színházi korzó a Thália Színházzal
    Budapest, 2013. szeptember 23., hétfő (OTS) - A korábbi évek hagyományaihoz híven, idén szeptember 22-én, vasárnap ismét megrendezésre került az Évadnyitó színházi korzó névre keresztelt, egész napos program, melynek helyszíne a forgalom elől lezárt Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky úttól az Oktogonig terjedő szakasza volt.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130923_003.jpg

A rendezvény keretében a Thália Színház is kitelepül az Andrássy út - Nagymező utca majdnem kereszteződésébe, ahol délelőtt gyerekprogramokkal szórakoztatták a kicsiket és az Egri Vár produkcióját élvezhették az érdeklődők. Egy órától Csányi Sándor, A férfiagy című egyszemélyes vígjáték szereplője próbált meg belelátni az arra járó urak és hölgyek fejébe, gondolatolvasásra invitálva őket, fél kettőtől fél háromig pedig Molnár Piroskával, Bereményi Gézával és Szabó Győzővel találkozhattak pár méterrel arrébb, akik a színház új jegyárusító bódéjában kínálták a jegyeket. Molnár Piroska és Szabó Győző ősz óta a Thália Színház művészeinek körét erősítik. A művésznő nemrég állt be az Esküvőtől válóperig című darabba és hamarosan a Boeing, Boeing című produkció házsártos házvezetőnőjeként is látható lesz, míg Szabó Győző a Tanú című darabban vette át Schmied Zoltán helyét. A délután hátralévő részében, fél három után a Boeing, Boeing című darabbal kapcsolatban kezdetét vette a stewardess casting és jelenetpróba - amatőr beállókkal - Réthly Attila, Schell Judit, Gubás Gabi, Tóth Eszter, Pindroch Csaba és Vida Péter közreműködésével. A program, dedikálással és fotózással zárult.

www.thalia.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.