OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. november 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. szeptember 24., kedd 13:39

MINIVERSUM: Budapest új látványossága épül az Andrássy úton
    Budapest, 2013. szeptember 24., kedd (OTS) - Várhatóan 2014. májusában nyit meg Budapest új turista- és családi látványossága, ahol Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességei jelennek meg egy óriási terepasztalon, csaknem százszoros kicsinyítésben.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130924_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130924_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130924_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130924_004.jpg

A MINIVERSUM könnyed szórakozást, egyedülálló élményt és népszerű ismereteket nyújtó kiállítás lesz Budapest szívében. A tájak, városok és egyedi épületmakettek megalkotásán túl közúti és vasúti járművek százai közlekednek majd a 300 négyzetméteres terepasztalon. Többek között megépül a fővárosi Hősök tere, az Andrássy út és a Városliget, valamint láthatóak lesznek Tata, Pannonhalma, Győr, Nagycenk és Sopron nevezetességei. Hasonlósága az igazihoz el fogja varázsolni a látogatókat, akik interaktív módon maguk is részt vehetnek a minivilág működtetésében. A MINIVERSUM egy része a gyerekeké lesz, akik a korcsoportjuknak megfelelő vasútmodell játékokkal építhetik meg a saját minibirodalmukat, míg a lebilincselő élmények hatását a felnőtt látogatók a kávéházban pihenhetik ki.

További információ:
Kocsis Attila
kocsis@miniversum.hu
tel: +36204701558
www.miniversum.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.