OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 4., péntek 09:30

A Heartbeat Experts 54%-os növekedést ért el 2013 első három negyedévében - Az éves szinten realizált növekedés motorja a feltörekvő piacokon elért bevételemelkedés
    New York, 2013. október 4., péntek (Business Wire/OTS) - A Heartbeat Experts, amely az egyik vezető nemzetközi vállalat az élettudományok terén tevékenykedő cégek számára érdekcsoport-menedzsment megoldásokat biztosító szolgáltatók közt, mai közleményében arról számolt be, hogy 2013 első három negyedévében a 2012-es év azonos időszakához viszonyítva éves szinten 54%-os növekedést könyvelhetett el világszerte. Ebben az időszakban a társaság új irodákat is nyitott, többek közt Mexikóvárosban, Buenos Aires-ben, Varsóban, Isztambulban, Montreálban és Dubaiban.

    2013 első felében a társaság a világ minden táján megerősítette pozícióit, a feltörekvő piacokon, valamint Brazíliában, Oroszországban, Indiában, Kínában és Koreában pedig összességében több mint 350%-os bővülést ért el. Jelentős mértékben nőtt a Heartbeat Experts érdekcsoport-menedzsment és véleményvezér-menedzsment célokra szolgáló adatelemző szoftverének vevőköre, és az árazási és gyógyszerár-visszatérítési projektek számában is hasonló nagyságrendű emelkedés következett be. A vállalat egyre több országban tudott elindítani fontos projekteket, melynek eredményeként ez idő alatt nemzetközi érdekcsoport-adatbázisa 50%-kal nőtt.

A növekedés Jonah Meyers, a Heartbeat Experts vezérigazgatója szerint több tényezőnek tudható be: "Multinacionális ügyfeleink jelenleg minden erejükkel azon munkálkodnak, hogy a III. fázisú klinikai vizsgálati szakaszban lévő új termékeiket piacra dobják. Ezek a termékek most léptek be abba az életszakaszba, amikor a cégek jelentős összegeket fordítanak a kulcsfontosságú véleményvezérek megnyerésére, a helyi véleményvezérek azonosítására, és a piacra való belépés lehetőségeinek feltérképezésére. A Heartbeat igen előnyös piaci versenypozíciót mondhat magáénak, melynek birtokában képes ezeknek az új termékeknek a támogatását egyszerre több piacon is biztosítani. Míg a cég továbbra is jelentős bevételeket realizál a növekvő BRICK piacon, azaz Brazíliában, Indiában, Kínában Koreában és Oroszországban, ugyanakkor számos jelentős nemzetközi termékbevezetést is támogat az onkológia, a virológia és a kardiológia területén."

Larry Cohen, a Heartbeat Experts elnöke hozzátette: "Az árazási, visszatérítési és piacra jutási projektjeink bővülése szintén hozzájárul ehhez a növekedéshez. Az ezeket a költséges termékeket piacra dobó ügyfeleink cégünk adatelemző szoftverét használják szabványként a helyi árazási és visszatérítési döntéseket meghozó érdekcsoport-hálózatok feltérképezéséhez. Ez pedig lehetővé teszi számunkra, hogy az új termékeket valamennyi fejlett és feltörekvő piacon támogassuk, miáltal nőnek az egyes projektekből befolyó bevételeink, és legfontosabb ügyfeleinktől több megbízást kapunk."


Amit a Heartbeat Experts-ről tudni kell

A Heartbeat Experts érdekcsoport-menedzsment szolgáltatásokat nyújtó, vezető nemzetközi vállalat, amelynek megoldásait a 20 legnagyobb gyógyszergyártó cég mindegyike, és az első 20 orvostechnikai eszközöket gyártó vállalat közül 18 társaság alkalmazza. A Heartbeat Experts ügyfeleinek különféle szoftvereket és adatbázisokat kínál, amelyek a kulcsfontosságú véleményvezérek (Key Opinion Leaders [KOL]) azonosítási, KOL-menedzsment, árazási és gyógyszerár-támogatási projektek támogatását, valamint az adott gyógyszer gyógyszerlistára (gyógyszertörzsbe) való felvételét, a szabályozó szervezetekkel való kapcsolatépítést szolgálják. Termékei közt szerepel egy stakeholder (érdekcsoport) menedzsment termékcsalád, amely magában foglal többek közt egy virtuális tanácsadó bizottságot, egészségügyi ellátói (HCP) közösségeket és piackutatási szolgáltatást.


Kapcsolat:
Heartbeat Experts
Joe Baumer, +1-212-941-9041


Forrás: Heartbeat Experts


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.