OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 24., csütörtök 11:12

Rohamosan megnőtt a szivargyújtós OBU értékesítése
    Budapest, 2013. október 24., csütörtök (OTS) - Rohamosan megnőtt a szivargyújtós OBU értékesítése- számolt be Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója. A cég az elsők között csatlakozott az útdíj bevallási közreműködők közé és még a nyáron piacra dobta saját fejlesztésű és gyártású, tengelyszám állításra és visszajelzésre is alkalmas szivargyújtós fedélzeti egységét.

    Az útdíj bevezetésének hírére kiemelkedő volt az érdeklődés a beépített GPS-es útdíj bevallási megoldás iránt és a szivargyújtós változat iránt is. Előbbit a több autós, nagyobb kontrollra vágyó fuvarozó, szállítmányozó cégek, míg utóbbit jellemzően a néhány autós vállalkozások választják.

A professzionális OBU készülék visszajelzést ad az üzemképességről, az egyenlegről, a GSM kapcsolatról és egy gombnyomással állítható rajta a jármű tengelyszáma is. A fejlesztés során az egyszerű használat és a büntetések elkerülése volt a cél.

A biztonság és az ellenőrizhetőség támogatására hozták létre az útdíjas szolgáltatások kiegészítéseként az internet alapú WebControl szolgáltatást, mely által ellenőrizhető a jármű helye, útja, illetve a jegytépések is.

Szabó Lajos szerint az elmúlt három hónap útdíjas tapasztalatai azt mutatják, az emberek félnek a magas büntetésektől és fontosnak tartják a büntetések elkerülésének, a visszajelzéseknek a legbiztosabb módját, ezért is választják annyian az általuk forgalmazott készülékeket és szolgáltatást.

Az iData által fejlesztett OBU-t kizárólag az OBU webshopban, a www.utdij.info oldalon vásárolhatják meg, és már akár 2-3 munkanap múlva üzembe is helyezhetik a gépjárművekbe a készüléket.

Nagy rohamra számítanak a "próbaidő" letelte után a GPS-es nyomkövető cégek, így aki még nem választott fedélzeti egységet, vagy nem elégedett a jelenleg használt megoldással, javasoljuk, ne bízza a véletlenre a büntetések elkerülését és vásároljon kedvező áron szivargyújtós OBU-t.

www.utdij.info.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.