OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. december 18., szerda 09:43

Újra Humorfesztivál a Thália Színházban
    Budapest, 2013. december 18., szerda (OTS) - 2014. február 5-9. között második alkalommal kerül megrendezésre a Humorfesztivál a Tháliában. A Nagymező utcai teátrum ez alkalommal 13 előadásnak ad otthont. A program ismét színes lesz: kabaré, bohózat, komédia, tragikomédia és stand-up is várja a nézőket.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20131218_001.jpg

    A Humorfesztivál keretében ezúttal a nagyszínpadon bemutatkozik a Győri Nemzeti Színház Martin McDonagh: A kripli című darabjával. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Alekszandr Szuhovo-Kobilin: Tarelkin halálát hozza el, míg a Nemzeti TÁP Színház Alekszandr Nyikolajevics Osztrovszkij: Jövedelmező állás című előadásával, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház Rideg Tamás: Indul a bakterházával érkezik. Versenyen kívül szintén a nagyszínpadon lesz látható a Thália Színház 2013 őszén bemutatott, nagy sikerű produkciója, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban, Réthly Attila rendezésében. A Mikroszínpadon most a Dumaszínház: Dumaszvingház, Laár András: Mi hülyeség, mi nem az? Méhes Csaba: A pisztráng - pácban, körettel és Aranyosi Péter: Négybetűs szavak című produkciója osztozik. Az Új Stúdióban, illetve az Arizonában pedig a Füge Produkció SZAKKÖR színházi sorozatának Művház című darabját, a Csokonai Nemzeti Színház: Hét randi, Kőhalmi Zoltán: Én, Kőhalmi Zoltán és Mogács Dániel: Rohan(d)ó élet című előadását láthatja majd a közönség. A hagyományokhoz híven most is lesz szakmai beszélgetés, ahol az előadások alkotóival találkozhatnak az érdeklődők és ismét öttagú zsűri fogja értékelni a produkciókat több kategóriában.

    A részletes program már megtalálható a Thália Színház honlapján, és jegyek, bérletek ezúttal is igen kedvező áron kaphatók!
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.