OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. február 3., hétfő 09:46

A Trans-Europe Kft. lett a MAXON magyarországi disztribútora
    Budapest, 2014. február 3., hétfő (OTS) - 2014 januárjától a www.szoftver.hu-t is üzemeltető Trans-Europe Kft. lett a több mint 30 éves múltra visszatekintő MAXON Computer szoftverház hazai disztribútora.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140203_001.jpg

A világ vezető kreatív 3D szoftver gyártójaként mára több ezer felhasználó támaszkodik világszerte a főként CINEMA 4D szoftvercsaládjáról elhíresült MAXON Computerre. A CINEMA 4D kereskedelmi forgalomban 1996-ban jelent meg, ezt követte 2000-ben a BodyPaint 3D elnevezésű szoftver. A széria immár a 15. verziót éli meg és jelenleg MAXON CINEMA 4D R15 néven fut.

Az eltelt közel 20 év bizonyítja a szoftvercsalád megbízhatóságát, a stabil munkafolyamatokat, a naprakész technológiát és a gyors feladatkezelést. Neves MAXON felhasználók között tartjuk számon többek között a BMW-t, a CNN-t, a Siemens-t, a Sony Pictures-t és a Walt Disney-t.

"Rendkívüli lehetőségként értékeljük, hogy a nagy múltú, 3D-tervezésben vezető MAXON termékekkel bővíthetjük kínálatunkat és így a kreatív iparágakban tevékenykedő ügyfeleinket hagyományos viszonteladói hálózatunkon keresztül, egy közös forrásból származó, sokkal szerteágazóbb termékportfólióval szolgálhatjuk ki. A MAXON 3D-tervező szoftverei tökéletesen illeszkednek az általunk képviselt kreatív szoftvergyártók, többek között az Adobe, Wacom, Corel, Quark, Autodesk, Pantone termékeiből álló színes palettába. Célunk, hogy minél több felhasználó élje át a 3D élményt, és megismerje a MAXON professzionális termékeit." - mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

"A Trans-Europe Kft-vel a MAXON egy olyan elkötelezett és erős üzleti partnerre lelt Magyarországon, amely már korábban megalapozta jó hírnevét a kreatív szoftverek és megoldások terjesztésében" - mondta Friederike Bruckert, a MAXON Nemzetközi Értékesítési- és Marketing Vezetője.

A MAXON termékekről bővebb információt a www.szoftver.hu oldalon talál.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.