OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 4., kedd 09:04

Még 10 ezer darab kedvezményes pénztárgép az LA Pénztárgép Kft-től
    Budapest, 2014. február 4., kedd (OTS) - Az LA Pénztárgép Kft. látva a kialakult helyzetet, úgy döntött, még 10 ezer darab, már engedéllyel rendelkező CashCube pénztárgépre fogad el megrendeléseket kedvezményes áron. A prémium minőségű, magyar fejlesztésű és a piacon található legkedvezőbb árú CashCube pénztárgépek ára ebben az akcióban mindössze nettó 99.900 forint.

    A vállalkozások megbízható partnere, az LA Pénztárgép Kft. átérezve a visszavont engedélyű gépeket választó vállalkozók, vállalkozások csalódottságát, bizalmatlanságát, úgy látja helyesnek, ha az első 10 ezer jelentkező részére felveszi a rendeléseket az általa forgalmazott, engedéllyel már biztosan rendelkező géptípusra 99.900.- Ft-ért. A pénztárgépek megrendelése a NAV eBEV oldalán történik. Részletes tájékoztatást a rendelés menetéről a www.lapenztargep.hu oldalon lehet olvasni.

Az LA Pénztárgép Kft. kizárólag olyan gépeket forgalmaz, amelyek megbízhatóak, amelyek esetében kizárt az engedélyek visszavonása. Az LA Pénztárgép Kft. a vállalkozások megbízható partnere, országos szervízhálózattal rendelkezik.

Kontakt:
Várkonyi Gábor
kereskedelmi vezető
+36-30-410-40-40
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.