OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. február 7., péntek 12:54

Sajtóközlemény - A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet vezetősége által a Betegek Világnapja alakalmából rendezett ünnepségről.
    Budapest, 2014. február 7., péntek (OTS) - 2014. február 11-én, kedden délelőtt 11 órai kezdettel a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet vezetése megemlékezést tart a Betegek Világnapja alkalmából.

    A rendezvény egyúttal lehetőséget nyújt az Ordo Hungariae Magyarország Lovagjainak Közhasznú Egyesülete és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet között kötendő támogatási együttműködési megállapodás ünnepélyes keretek között történő aláírására, valamint a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola tanulmányi támogatásának átadására.
Az ünnepségen beszédet mond Dr. Bodnár Attila Főigazgató és Tián Pál nagyprior.

Támogatási együttműködési megállapodás:
A megállapodás célja, hogy az Ordo Hungariae Magyarország Lovagjainak Közhasznú Egyesülete segítse a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, valamint a főigazgató, dr. Bodnár Attila munkáját, feladatainak ellátását a betegek érdekeinek szem előtt tartása mellett. Ennek keretében a Rend támogatást nyújt, előzetes egyeztetést követően adománygyűjtést szervez, a főigazgató céljainak megvalósítása és az általa működtetett egészségügyi intézmény fejlesztése érdekében.


Tanulmányi támogatás:
A tanulmányi támogatást Takács Fülöp Vince, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola alapítója adományozta az Ordo Hungariae Rendnek, melynek tagjai felajánlották azt a Bajcsy-Zsilinszky Kórház számára, amelynek vezetősége a későbbiekben hivatott kiválasztani a támogatást érdemlő személyt. Ezzel a főiskola az arra érdemes, tehetséges, továbbtanulni vágyó személy felsőoktatásban töltött teljes tanulmányi idejének oktatását finanszírozza. A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola tanulmányi támogatását Király Csaba a Rend nagymestere és lovag Takács Fülöp Vince, a főiskola alapítója adja át.

A támogatás célja:
-a felsőoktatásban részt vevő hallgató tudásszintjének fokozása, a tanulmányi teljesítmény és a nyelvtanulás ösztönzése,
- tanulmányi és tudományos eredményének, teljesítményének elismerése,
-a főiskoláért és a hallgatótársakért végzett munka honorálása,
-a hátrányos helyzetű csoportokhoz tartozó, arra érdemes, tehetséges, továbbtanulni vágyó személy támogatása, esélyegyenlőségének növelése.

Az ünnepség helyszíne:
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, B-épület, 1. emelet Tanácsterem
Budapest, X. Maglódi út 89-91.


Szalai Botond
Sajtóreferens és PR menedzser
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet
1106 Budapest, Maglódi út 89-91.
Telefon: +36 20 339 6522, +36 30 608 4481
E-mail: szalai.botond@bajcsy.hu
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.