OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. március 3., hétfő 10:14

A Ritka Betegségek Világnapján, amikor a világ figyelme a ritka betegségekben szenvedő 350 millió emberre irányul, a Quintiles kiadványt jelentetett meg, amelyben megoldásokat keres a ritka betegségek képviselte kihívásokra (1. rész)
    Research Triangle Park, Észak-Karolina, USA, 2014. március 3., hétfő (Business Wire/OTS) - A Ritka Betegségek Világnapjának alkalmából, amelyet világszerte ma tartanak, a Quintiles arra a 350 millió ritka betegségben szenvedő emberre igyekszik felhívni az emberiség figyelmét, akik ha egy helyre költöznének, a világ harmadik legnépesebb nemzetét alkotnák. A cég hozzájárulását e súlyos probléma leküzdéséhez egy, a legfrissebb fejlesztéseket és felfedezéseket ismertető, értekezésekből, podcastokból és videókból álló új gyűjtemény mutatja be.

    Az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatala (Food and Drug Administration) meghatározása szerint ritka betegségnek az olyan betegségek minősülnek, amelyekben egy adott időpontban 200.000-nél kevesebb amerikai szenved.(1) Európában akkor tekintenek egy kórt vagy rendellenességet ritka betegségnek, ha 2000 emberből 1-nél kevesebbet érint.(2) Dr Milena Kanova, a Quintiles projektkezelő egysége rangidős igazgatójának magyarázata szerint: "Mivel a ritka betegségek viszonylag kevés embert érintenek, az egyik legnagyobb kihívás az ezekre a betegségekre irányuló klinikai vizsgálatok terén az, hogy sikerül-e elegendő számú beteget találnunk, akik alkalmasak a vizsgálatban való részvételre."

A Quintiles ez idáig több mint 80, ritka betegséget tanulmányozó klinikai vizsgálatban vett részt, amelyeket 52 országban, mintegy 11 000 beteg bevonásával folytattak. A ma kiadott gyűjtemény az e tevékenysége során gyűjtött tapasztalatai alapján betekintést enged a ritka betegségekre irányuló klinikai vizsgálatok tervezési folyamatába, a gyógyszerek kereskedelmi forgalomba kerülésének és a betegkimenetek alakulásának rejtelmeibe, és felvázolja a továbblépés lehetséges irányait.

A kiadott gyűjtemény népszerűsítése érdekében egy új podcast programban Dr. Kanova elmagyarázza a ritka betegségeket tanulmányozó klinikai vizsgálatok kialakításának lépéseit, valamint azt, hogy hogyan módosítható a modell úgy, hogy bármely ritka betegség esetén alkalmazható legyen. A klinikai vizsgálatok tervezésének ez a megközelítése az adatok alapján való monitorozást, a vizsgálati helyszínek szükség szerinti megnyitását, és a betegtoborzási folyamat ritka betegségekre szabott tervezését helyezi előtérbe.

A klinikai gyógyszerfejlesztés fejlődése mellett a Quintiles nemzetközi erőfeszítéseinek köszönhetően a betegek által jelentett betegségkimenetek is javulnak. A szponzorokkal és kutatási intézményekkel kötött partnerségi megállapodások révén a Quintiles több ritka betegség adatbázisát állította fel, ideértve, többek közt a hemofíliát, a cisztás fibrózist és ritka karcinómatípsokat is.

"A piacokon kialakított erős pozíciónk lehetővé teszi, hogy viszonylag hosszú távú vizsgálatokat végezzünk, köztük olyanokat is, amelyek célja az egy adott termékkel kezelt összes betegről információkat gyűjteni" - fejtette ki a természettudományi végzettségű Kathryn Starzyk, a Quintiles Real-World Late Phase Research (Valós késői fázisú kutatások) egységének epidemiológiai igazgatója.

A ritka betegségeket tárgyaló új anyagokban Dr. John Doyle, M.P.H., a Quintiles Consulting (Tanácsadási) egységének rangidős elnökhelyettese és ügyvezető igazgató, és Jeremy Broadis a Quintiles Commercial Solutions (Kereskedelmi megoldások) egységének elnökhelyettese a piacra jutási stratégia kialakításának lehetőségeit vitatja meg, ideértve az orvosok megkeresését, a piachoz való hozzáférést és az orvostudományi képzés és a hagyományos értékesítési tevékenységek közti összefüggéseket.

A ritka betegségek kezelésére szolgáló gyógyszerek fejlesztésére vonatkozó további meglátások és a fejlődési irányvonalakat tárgyaló dokumentumok a vállalat honlapján érhetők el.(folyt.)



2014. március 3., hétfő 10:15

A Ritka Betegségek Világnapján, amikor a világ figyelme a ritka betegségekben szenvedő 350 millió emberre irányul, a Quintiles kiadványt jelentetett meg, amelyben megoldásokat keres a ritka betegségek képviselte kihívásokra (2. rész)
    Research Triangle Park, Észak-Karolina, USA, 2014. március 3., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a Quintiles-ről tudni kell

A Quintiles (NYSE: Q) a világ legnagyobb biológiai gyógyszereket fejlesztő és kereskedelmi forgalomba hozataluk kiszervezésével foglalkozó cége, amelynek hálózatában több mint 28000 alkalmazott dolgozik mintegy 100 országban. Cégünk részt vett a jelenleg legnagyobb piaci forgalmú gyógyszerek közül a lista élén álló első 50 gyógyszer fejlesztésében vagy kereskedelmi bevezetésében. A Quintiles által kínált szolgáltatások széles köre, amelyek kiterjedt terápiás, tudományos és analitikai szakértelmünkön alapulnak, segítik ügyfeleinket, hogy az egyre összetettebb egészségügyi ágazatban megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldásokat a hatékonyság és hatásosság javítása terén a jobb egészségi kimenetek biztosításának érdekében. További információiért a Quintiles-ről, kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.quintiles.com.
(1) http://www.rarediseases.org/rare-disease-information
(2) http://www.eurodis.org/aboutrarediseases

Kérjük, kattintson ide - http://alerts.businesswire.com/subscribe/quintiles - a Quintiles mobil üzeneteire (Mobile Alerts) való feliratkozáshoz

Kapcsolat:
Quintiles
Mari Mansfield, Media Relations
+ 1.919.998.2639 (office), +1.919.259.3298 (mobile)
mari.mansfield@quintiles.com
vagy
Karl Deonanan, Investor Relations
+1.919.998.2789
InvestorRelations@quintiles.com

Forrás: Quintiles


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.