OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. március 4., kedd 13:00

Elkészültek a fejlesztések a "nagykorú" Kolping Hotelben
    Alsópáhok, 2014. március 4., kedd (OTS) - Az egyedülálló családbarát szolgáltatásairól híres alsópáhoki Kolping Hotel életében a 2013-as év az építkezések éve volt. Egy teljes lakóépület, a családi élményfürdő, valamint a wellness- és egészségközpont is felújításra került. A fejlesztés sorozat után megszépülve, minden tekintetben a családok igényeire hangolva ünnepli 18. születésnapját a nagykorúvá érett hotel. A közel 850 millió Ft-os beruházás az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Programjának keretében, illetve 258 millió Ft-os Európai Uniós támogatással valósult meg. A szállodafejlesztési projekt ünnepélyes átadójával egybekötött partnertalálkozóra március 4-én 11 órakor  kerül sor a Kolping Hotelben, Alsópáhokon.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140304_004.jpg

18 éve sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet hoznak létre, ahol minden generáció jól érzi majd magát. Az idő és az eredmények őket igazolják. Azóta nem csak belföldön, de határokon túl is ismertté tették Alsópáhok nevét, és a szálloda a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált. "A 18. születésnapunkra készülve olyan fejlesztésekbe fogtunk, melyek méltóan zárják le szállodánk gyermek- és kamaszkorát" - összegezte az elmúlt hónapok munkáját a Kolping Hotelért éppen 20 éve dolgozó Baldauf Csaba igazgató.

Új családi apartmanok és felújított szobák
Az utolsó, modernizálásra váró épület, a Gizella-ház teljes felújítása során 12 kétágyas szobát alakítottak ki a kettesben érkezők igényeihez igazítva, valamint 14 családi apartmant rendeztek be. Az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően az otthon kényelmét teremtik meg az akár pár hónapos babával érkező családok számára is.

Új élmények a vizes kalandokat keresőknek
A tervezők olyan színes vízi világot álmodtak meg a családi élményfürdőbe, ahol minden korosztály még tartalmasabban pihenhet. A fejlesztéseket most is a vendégek visszajelzései alapján tervezték meg. Elkészült a vizes játszótér és a babamedence, illetve közkívánatra elfoglalta a helyét egy tekergőző kígyó alakú csúszda is. A szülők pihenését a finn szauna, míg az egész családét gőz- és aromakabin és sószoba egészíti ki.

Új lehetőség a felnőtteknek a teljes kikapcsolódásra
A wellness és egészségközpont is teljesen átalakult. A különleges hangulatú kényeztető birodalom a Hanami Beauty&Spa nevet kapta. A Hanami japán szó, 'virágnézést' jelent, azaz a gyönyörködést a tavasszal virágzó cseresznyefa virágában. A kifejezés nagyon is illik a komplexumhoz, hiszen a szépség és a megújulás került a középpontba. A megújult kezelőhelyiségek mellett egy különleges relax teret is létre hoztak. Sőt, a párok akár együtt is kipróbálhatják a kényeztető testkezeléseket és masszázs rituálékat.

Szakmai sikerek
A szálloda igazgatója Baldauf Csaba szakmai teljesítményének elismeréseként bekerült a Turizmus Kft. "Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban 2013-ban" című kiadványába is. A kiadványba szakmai döntés alapján olyan szakemberek kerülhettek be, akik tavaly a legnagyobb befolyással voltak Magyarország turizmusának működésére, és munkájukkal valami egyedit és fontosat hoztak létre.


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
Cím: 8394 Alsópáhok, Fő út 120.
Kontakt: Kutai Dóra, marketing vezető
Telefon: +36 (83) 344-143 / 5244-es mellék
E-mail: kutai.dora@kolping.hotel.hu
Honlap: www.kolping.hotel.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.