OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2014. március 18., kedd 16:31

Étkezési Erzsébet-utalványt kapnak a véradók is
    Budapest, 2014. március 18., kedd (OTS) - Az Országos Vérellátó Szolgálat immár nyolc éve 500 Ft értékű étkezési utalványt biztosít a véradóknak, minden véradás alkalmával. 2014. március közepétől továbbra is 500 Ft értékű, de ezt már Étkezési Erzsébet-utalvány formájában teszi, amely hideg és meleg étel vásárlására egyaránt felhasználható.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140318_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140318_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140318_003.jpg

    Az Országos Vérellátó Szolgálat 2006 óta biztosít étkezési utalványt minden önkéntes véradónak eredményes (450 ml levett vér/alkalom) vagy megkezdett véradásáért. Éves szinten mintegy 420 000 esetben. Idén márciustól 500 Ft értékű Étkezési Erzsébet-utalványt kapnak a véradók, amely hideg és meleg étel vásárlására egyaránt felhasználható.

    Március 18-án reggel az első véradó az OVSZ Karolina úti Központjában az OVSZ Szakmai Főigazgató-helyettesétől, Dr. Nagy Sándortól hivatalosan is átvehette az első 500 Ft értékű Étkezési Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. értékesítési igazgatója, Somló Tamás az együttműködés jegyében 8 000 Ft értékű Étkezési Erzsébet-utalványt nyújtott át.

    Az OVSZ reményei szerint az Étkezési Erzsébet-utalványra való áttérése - amely már szinte minden üzletben beváltható - megkönnyíti a véradók még gyorsabb kalóriapótlását.

Ki jelentkezhet véradásra?

-   aki elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 65-öt
-   legalább 50 kg a testsúlya
-   egészségesnek érzi magát

Férfiak évente ötször, nők évente négyszer adhatnak vért.
A véradáshoz személyi igazolvány, eredeti TAJ- és lakcímkártya szükséges!

A véradás feltételeiről, helyszínekről a www.ovsz.hu oldalakon lehet tájékozódni.


    További információ:
    Braun Helga kommunikációs vezető (OVSZ)
    Mobil: +36 (30) 269 0896
    E-mail: braun.helga@ovsz.hu
    www.ovsz.hu
    www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.