OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. május 14., szerda 08:45

Táborválasztó kisokos szülőknek
    Budapest, 2014. május 14., szerda (OTS) - Alig egy hónap és tíz hétre bezár az iskola, ideje intézkedni a gyerek(ek) nyári táborozásáról. A Táborfigyelő.hu portál összegyűjtötte a legfontosabb tényezőket, ami pozitívan befolyásolja a táborunk kiválasztását.

    Ne magunkból induljunk ki

A tábor kiválasztásakor kerüljük, hogy olyan programot válasszunk, ami nekünk tetszik, vagy amiben mi éreznénk jól magunkat. A legnagyobb különbség, hogy a legtöbb szülő a mindennapos robotolás után nyugalomra vágyik, addig a gyerekeknek jóval több az energiájuk, mint amit év közben tapasztalunk. Ezért kifejezetten sűrű napi program választása javasolt,  semmiképpen ne legyenek olyan órák, amikben nincs eldöntve mit csinálnak a gyerekek.

Ne kényszerítsünk

A legfontosabb egy tábor esetében, hogy a lurkó jól érezze magát. Egy tematikus angol tábor esetén egy életre megszerettethetjük a nyelvet, de egy életre el is kedvetleníthetjük tőle. Ha valamit nem akar a gyermek, ne kényszerítsük bele, mert pont a visszájára fordulhat az elképzelés. Ha van kedve hozzá, vagy nem ódzkodik a tervezett tábortól, akkor nyugodtan küldhetjük oda.

A gyermekhez illő tábort keressünk

Napközis vagy ott alvós? Nyelvi- kézműves-, lovas-, színjátszó-, kaland-, sporttábor? Érdemes a táborokat leszűrni pénztárca és földrajzi hely szerint és az így maradó táborokat közösen átnézni a gyermekkel. A legjobb, ha ő választja ki, mihez lenne kedve.

Az ott alvós, vagy napközi tábor közül, ha megtehetjük, döntsünk kor/érettség alapján. A kisebbeket általában nehezen lehet több napra elválasztani a szülőktől, míg a nagyobbakat érdemes is ott alvós táborba küldeni, ezek sokat segítenek a gyermekek könnyebb szocializációjában is.

A Taborfigyelo.hu több mint 400 tábort turnust kínál 30 téma szerint árakkal, képekkel, online jelentkezéssel. Mindez ingyenes az érdeklődő szülők részére.

További információk:

Tóth Béla vezető
06 30 416 3166
http://taborfigyelo.hu
E-mail: info@taborfigyelo.hu
Sajtósarok: http://taborfigyelo.hu/informaciok.html?Itemid=29

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.