OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. augusztus 28., csütörtök 14:44

Hatvanban elkezdődött az Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola, a Hatvani Vörösmarty téri Óvoda és a Hatvani Csicsergő Óvoda energetikai felújítása
    Hatvan, 2014. augusztus 28., csütörtök (OTS) - Hatvan Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv égisze alatt, a Környezeti és Energia Operatív Program keretében támogatást nyert két óvoda és egy iskola tekintetében. Az energetikai célú korszerűsítést célzó beruházások megkezdődtek.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140828_003.jpg

    Hatvan Város Önkormányzata 2013. év elején pályázatot nyújtott be a KEOP-5.5.0/B/12 kódszámú, "Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva" tárgyú felhívásra az Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola, a Hatvani Vörösmarty téri Óvoda és a Hatvani Csicsergő Óvoda épületeinek felújítására.  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a pályázatot 2014. április 1-jén bruttó 83.973.487,- Ft összegben támogatásra érdemesnek ítélte. A beruházás értéke bruttó 98.792.338,- Ft. A pályázat támogatásának intenzitása 85%.
    Az előkészítő munkák elvégzése után 2014. június 16-án elkezdődhetett a korszerűsítési projekt. Az építés során az épületek falai, a padlás födémei hőszigetelésre kerülnek. A régi, elhasználódott nyílászárók helyett modern, hőszigetelt üvegezésű ajtók és ablakok lesznek beépítve. A fűtési rendszer pedig a meglévő gázkazánok mellett energiatakarékos, kútvizes hőszivattyúkkal egészül ki.
    A korszerűsítés hatására közel 60%-os fűtési energia megtakarítás érhető el.

Projektazonosító:   KEOP-5.5.0/B/12-2013-0130

A megvalósítás helyszínei:
    1.) Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola
    3000 Hatvan, Rákóczi út 4.

    2.) Hatvani Vörösmarty téri Óvoda
    3000 Hatvan, Vörösmarty tér 1.

    3.) Hatvani Csicsergő Óvoda
    3000 Hatvan, Mészáros Lázár u. 49-51.

A megvalósítás tervezett ideje: 2014. június 01 - 2014. október 20.

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.