2016. november 14., hétfő 16:25

Petőfi: mindig veled - bárhol, bármikor, ahol és amikor csak akarod
    Budapest, 2016. november 14., hétfő (OTS) - A közmédia gyakorlatilag minden héten előrukkol egy újabb digitális fejlesztéssel: a Petőfi rádió legfrissebb szolgáltatásával mostantól a Talpra, magyar! reggeli műsor legérdekesebb 15 perce, a népszerű Rontombontom c. mixműsor, az eddigi Akusztik-felvételek, valamint az Akusztik előadókkal készült interjúi, valamint Boros Csaba Minek nevezzelek műsorai is visszahallgathatók a http://www.petofilive.hu/ezthallgasd/ címen, és a PetőfiLive applikáción keresztül.

    A Petőfi rádió ezzel a szolgáltatással a podcasterek népes táborának kedvében járva a legsikeresebb műsorszámokat teszi elérhetővé és visszahallgathatóvá.

Hallgasd élőben a Petőfit, bárhol is jársz, vagy ha lemaradtál kedvenc műsoraidról, akkor is tarts minden nap a Talpra, magyarral, bontsd az ütemeket a Rontombontommal, énekeld együtt a legjobb magyar slágereket az Akusztikkal, és vidd magaddal mindig az életed ritmusát oda, ahová csak akarod!

Petőfi: mindig veled - bárhol, bármikor, ahol és amikor csak akarod.

A PetőfiLive okostelefonos applikációja innen tölhető le:

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/petofi-live/id972675435?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsters.petofi&hl=hu

MTVA - SAJTÓOSZTÁLY
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.