2016. december 8., csütörtök 15:10

Kézilabda Európa-bajnokság: 183 ezer szurkoló az M2 előtt
    Budapest, 2016. december 8., csütörtök (OTS) - Szerda este a magyar női kézilabda-válogatott elszenvedte második vereségét is a svédországi kézilabda Európa-bajnokságon. Görbicz Anitáékat Dánia válogatottja győzte le 23-19-re. A mérkőzést ezúttal az M2 közvetítette Svédországból, 183 ezren szurkolták végig a képernyők előtt a találkozót.

    A közmédia legnézettebb műsora szerdán az örök kedvenc Maradj talpon! volt 414 ezer nézővel. A második helyre a Hegyi doktor címére jó eséllyel pályázó Végtelen szerelem című török sorozat került. A Kara Sevda, ahogy Törökországban ismerik a sorozatot, november végén indult a Duna Televízió műsorán, és csakhamar az élre állt a köztévé kínálta sorozatok mezőnyében. Hétről hétre 300-350 ezer néző választja hétköznap esténként.

A szerda abszolút piacvezetője volt az M2 a gyerekcsatornák között. A 6-tól 20 óráig tartó műsorsávban a 4-12 évesek körében. A Nickelodeont és a Minimaxot is megelőzve 14,1 százalékos közönségarányával a legnézettebb gyerekcsatorna volt.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.