2016. december 9., péntek 16:25

Mozgalmas hétvége jön a köztévén
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OTS) - A fölszállott a páva tehetségkutató lassan a végéhez közeledik. A pénteki középdöntő 19.30-kor kezdődik. A Nora Roberts filmek sorozata is folytatódik 22.00-tól. Ezen a héten A múlt titkai c. amerikai krimi izgalmaival szolgál megszakítás nélkül a Duna Televízió.

    
Erőszakmentes mesék a hétvégén is az M2 csatornán
Szombaton a Kukori és Kotkoda várja a kis lurkókat reggel hat órától a televízió képernyőjén. Magyar, francia, amerikai, animációs filmek követik egymást a kínálatban.

Klasszikusok a Dunán
A Dunán szombat este 19.30-től a Télapu című, már klasszikusnak számító amerikai filmmel indítja az esti műsorsávot, majd utána 21.10- től Az ördög ügyvédje c. amerikai film következik. Taylor Hackford filmje démoni hatású, egyedi. Keanu Reeves és Al Pacino kettőse izgalmas párost alkot a 144 perces thrillerben.

Koncertek a Petőfi TV műsorán
Akik a szombatot otthon, baráti társasággal töltené vagy ráhangolódna az éjszakai mulatságra, annak a Petőfi TV 22.35-től bevetésre jelentkezik: Péterfy Bori & Love Band koncertfelvétel a Müpából, majd Boriék után Kállay Saunders Band következik a Petőfi TV műsorán, a helyszín ezúttal az Akvárium Stage Pass.

Tematikus napok és Kultúra
Az M5 műsoráról Szombat estére a Tranzitidőt ajánljuk. A filmben mindössze négy színész tűnik fel, Trill Zsolt, Kerekes Vica, Dér Zsolt és Major Melinda. Az önmagát lélektani drámaként aposztrofáló filmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 42 millió forinttal támogatta. Almási Réka filmjét 21.05-től vetíti megszakítás nélkül az M5 csatorna.

Vasárnap parlamenti választások lesznek Romániában, a közmédia csatornái tematikus nap keretén belül, több alkalommal is aktuális információval szolgálnak a magyar nézők számára.

A választások mellett azonban marad idő a kultúrára is, hála az M5 közszolgálati adónak. Franco Zeffirelli, olasz rendező lenyűgöző tehetséggel és érzékkel nyúlt a Shakespear-i klasszikusokhoz. Erre példa a Makrancos hölgy, melyet Vasárnap 18.55-től kódolatlanul sugároz az M5 csatorna.
Szeretkezz ne háborúzz! Az amerikai hippi kultúrának zenés öröksége a Hair c. musical, melyet vasárnap. 19.15-től  M3 csatornán láthatnak a nézők.

Hétvége az M4 Sporton

Pénteken 18.10-től Svédországból élő közvetítéssel jelentkezik az M4 Sport a női Kézilabda Európa-bajnokság Montenegro - Magyarország mérkőzéssel. Izguljunk együtt a lányokért, bíztassuk őket együtt! Kézilabda előtt 15.15-től a rövidpályás úszó világbajnokság előfutamait követhetik a szurkolók, majd 00.30-tól a döntők következnek az M4 Sport műsorán.

Szombaton ismételten két mérkőzéssel érkezik az NB I.-es OTP Bank liga: 15.15-től Újpest - DVSC labdarugó rangadó, 17.35-től FTC - MTK mérkőzés élőben az M4 Sporton. Foci után vízilabda férfi BL. Az Eger a Partizan Beograd csapatával ugrik a medencébe.
Vasárnap is érdemes a sport adóra kapcsolni, Kanadában folytatódnak a rövidpályás úszó világbajnokság eseményei, 15.20-től az előfutamokat, majd ismételten éjfél után, 00.30-tól a döntőket követhetik a nézők élőben.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.