2017. január 4., szerda 17:29

Szabályszegés miatt zárták ki a Dalból Szabyestet
    Budapest, 2017. január 4., szerda (OTS) - A Dal 2017 pályázati feltételeinek 1. pontjában foglalt rendelkezések megsértése miatt a Szabyest "Szerelem kell" című dala nem vehet részt a dalválasztó show mezőnyében. Az 1. pont kimondja, hogy "a benevezett dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy média-felületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2016. szeptember 1. előtt".

    
Az MTVA közönségszolgálatára és a Dal produkcióhoz érkezett bejelentések alapján tudomásunkra jutott, hogy Szabyest szerzeménye szeptember 1. előtt nyilvános lett,  így a dalverseny hazai és nemzetközi szabályainak értelmében a  versenyben nem léphet színpadra. A "Szerelem kell" helyett a szakmai zsűri listáján a soron következő dal kap lehetőséget: a Rocktenors "Ősz" című szerzeménye. A Dal 2017  c. műsor a Duna televízión január 14-én 19.30 órakor indul.

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.