2017. december 29., péntek 16:19

Kézilabda, jégkorong és a Forma-1 idei legizgalmasabb pillanatai az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. december 29., péntek (OTS) - Kézilabda liga és jégkorong mérkőzés élő közvetítésével, továbbá a 2017-es év legizgalmasabb Forma-1-es pillanataival és futamaival búcsúztatja az óévet a nemzeti sportcsatorna.

        Kézilabda ligával kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A K&H női kézilabda liga: FTC-Rail Cargo Hungaria - Dunaújváros Kohász KA mérkőzést szombaton 15 órától tűzi műsorára a csatorna. Ezt követően a jéghokin a hangsúly. A Jégkorong - EBEL: Fehérvár AV19 - Orli Znojmo összecsapást 17.45-től láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői.

Vasárnap, az év utolsó napján, egész nap a Forma-1 idei legizgalmasabb pillanatairól lesz szó. A Boxutca szilveszteri kiadása 9 órakor kezdődik, de újranézhetik a Forma-1 2017-es legizgalmasabb futamait is. 10 órától az Azeri Nagydíj, 14 órától a Hungaroring Magyar Nagydíj, 17.30-tól pedig a Szingapúri Nagydíj futamát tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája, de a Boxutca - Szilveszter többször is jelentkezik a nap folyamán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.