2017. december 30., szombat 15:51

M2: januártól reggel 5 órától várja a kicsiket a gyerekcsatorna
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OTS) - Január 1-től módosul az M2 gyerekcsatorna adáskezdése. A korán ébredő gyermekeket már reggel 5 órától várja a mesevilág, egészen 20.15-ig, amikor is az M2 Petőfi TV veszi át a stafétát, amely fiatalos tartalommal, sorozatokkal és koncertekkel várja nézőit.

        Az M2 vezetősége a korán ébredő gyermekekre is gondol, így mostantól az ő álmuk is valóra válik. Magyarország egyetlen reklám- és erőszakmentes gyermek- és szülőbarát csatornája ezentúl 5 órától 5.30-ig klasszikus magyar animációs sorozatokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyermekeknek szóló, biztonságos televíziózást nyújtó műsorsáv egészen este 20.15-ig tart. Magyarország piacvezető gyermekcsatornája (4-12 évesek körében a 6-20 óráig tartó műsorsávban, 2017 januártól novemberig) számára továbbra is a gyermekek a legfontosabbak. Az ő érdeküket szem előtt tartva fontos kiemelni, hogy a képernyőn csak fejlődésükre jótékonyan ható médiatartalmak láthatóak.
     A jövőben is várja tehát a gyermekeket és szüleiket az M2, amelynek műsorán továbbra is mesefilmek, illetve animációs és ismeretterjesztő sorozatok láthatóak, mint például a Magyar népmesék, Kukori és Kotkoda, Töf-töf elefánt, Hetedhét kaland, Misi Mókus kalandjai, Állatkerti sétány 64., Kippkopp a fűben, Aladdin, Grimm mesék, Mickey egér játszótere, Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága, Chuggington pályaudvar - IV. évad, vagy Bob, a mester.
     Az M2 Petőfi TV műsorsávja ennek megfelelően minden este 20.15-kor kezdődik, s továbbra is fiatalos tartalommal, sorozatokkal és koncertekkel várja nézőit, egészen reggel 5 óráig. A csatorna a #Sohavégetnemérős című kultfilmmel köszönti az újévet. A Wellhello slágerei által inspirált, s a huszonévesek életérzését, gondolkodását bemutató zenés játékfilmet január 1-jén 21.30-tól tűzi műsorára az M2 Petőfi TV.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.