2018. január 2., kedd 17:46

Az RTV Részletes és a Telehold műsorújságok kiadói tevékenységét az MTVA Kiadói Kft. 2018. január 2-tól megszünteti
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OTS) - Az RTV Részletes és a Telehold műsorújságok kiadói tevékenységét az MTVA Kiadói Kft. 2018. január 2-tól megszünteti

        Az utolsó lapszámokban a Kft. vezetése tájékoztatta a lapok olvasóit annak megszűnéséről, előfizetőit pedig a már kifizetett előfizetések részarányos visszautalásának módjáról. A két lap kiadásának megszüntetésére a közmédia alaptevékenységére történő fókuszálás és a felelős gazdálkodás érdekében került sor. A közmédia nézői és hallgatói továbbra is megtalálják csatornáink részletes műsorkínálatát a http://mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.