2018. december 12., szerda 14:16

Zöldunió: Új magyar beszállítókat keres a dm!
    Budapest, 2018. december 12., szerda (OTS) - A dm (https://www.dm.hu) már korábban is karolt fel magyar manufakturális terméket. A cég társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként most új beszállítókat keres szépségápolási termék, mosó-, és tisztítószer, valamint bio és konvencionális élelmiszer szortimentjei bővítéséhez, termékfejlesztési stratégiája támogatja az innovációt, az egyedi, a piachoz képest megkülönböztető termékek forgalmazását.

    A dmStart! kampány során novembertől 2019. január végéig olyan Magyarországon bejegyzett, és teljesen vagy többségi magyar tulajdonban álló mikro-, kis-, és közepes vállalkozások, manufaktúrák jelentkezését várják, amelyek minimum 1 éve, legfeljebb 5 éve folytatnak gyártó, illetve kereskedelmi tevékenységet. Fontos szempont az is, hogy a vállalkozások rendelkezzenek innovatív szemlélettel, működési filozófiájukban jelen legyen a fejlődési igény, a naggyá válási képesség, amellyel idővel akár a nemzetközi piacon is értékelhető teljesítmény felmutatására lehetnek képesek.

Nem kizáró ok, ha a termék már elérhető a piaci kínálatban, vagy épp bevezetés előtt áll.
A termékek tekintetében a dm a következő jellemzőket keresi: újszerű, egyedi, illeszkedik a dm-vásárlók igényeihez, piacképes tartalmilag és megjelenésében is, végül fenntarthatósági szempontoknak is eleget tesz.

A pályázat eredményhirdetése jövő áprilisban várható, az üzletekbe ezután fognak kikerülni az új termékek.

A "dmStart" pályázat részletei elérhetőek ezen a linken: https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/dm-start!/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.